onsdag 19 juni 2013

Cyklat, sprungit och gymmat!!!

I fredags när jag var på tjejmiddag så blev jag så trött och frussen att jag bad Damir att komma och hämta mig istället för att ta cykeln hem. Idag tänkte jag att jag skulle hämta hem den igen. Bara 2,5km bort så jag tog på mig löparskorna och stack iväg. Hämtade cykeln och drog direkt till gymmet för ett arm- och axelpass. Det var väl sådär disciplinerat om jag säger så, haha. Supersettade mig igenom hela passet så det skulle gå snabbt.
3 övningar för triceps
3 övningar för axlarna
2,5 övning för biceps, där tog motivationen helt slut och jag gav upp efter första settet i den tredje övningen.

Nu har jag snabbdammat lite här hemma, ätit, diskad och nu ska jag ta mig ett litet bad innan jag kryper ner under täcket. Tidsplanen inför resan vågar jag inte ens tänka på. Men imorn har vi tvättstugan iaf, samtidigt som vi har aw och grillning här hemma. Vi får springa lite emellan helt enkelt :)
Packa till skruttas får bli på fredag morgon innan midsommarfirandet drar igång. Aja, det löser sig nog.

Ska packa med mig löparskorna när vi drar iaf. Det är perfekt att vi har ett till lopp med jobbet i slutet av augusti, på så vis måste man ju hålla igång i sommar också. Perfekt!

Sen när jag kommer hem så blir det fokus på gymmet igen, prio ben och jag känner mig faktiskt redan taggad. Den här pausen från "riktigt" gymmande var verkligen välbehövligt, nu är jag taggad som tusan på att lyfta tungt igen.

Här har ni min lillskrutta i morse. Det var inga som helst problem att lämna henne på dagis, så gårdagens fight verkar inte ha lämnat några spår. Förutom i hennes ansikte förstås :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar