torsdag 27 juni 2013

Bra koll!

Idag stod både jag och Damir som två fågelholkar när vi fick höra att vi åker till Kroatien om två dagar. Noll koll två bandyboll på oss. Vi hade räknat med att avsluta denna semester med en vecka sol i Kroatien, men nu ska vi tydligen börja med det. Men det går lika bra det, särskilt eftersom Bosnien inte bjuder på nån vidare värme än så länge.
Så lördag till lördag blir det Kroatien, sen är vi här hemma i två dagar innan vi åker 5 dagar till Serbien. Sen avslutar vi här hemma i huset några dagar innan vi ska hem igen.

Imorn ska jag träffa min gamla frisör Vildana. Hon har sin salong bredvid mitt gamla jobb och sen jag var där första gången har vi varit vänner. Tyvärr hörs eller ses vi inte längre eftersom jag inte bor kvar i Stockholm. Men jag slängde iväg ett sms i helgen och sa att vi ska vara här några veckor och om hon mot all förmodan skulle vara här samtidigt så måste hon hör av sig. Hon svarade direkt att hon också skulle komma ner igår. Perfekt!
Så imorn som sagt, då ska vi ses inne i Sarajevo för en fika eller lunch. Ska bli skitkul att träffa henne igen.

Jag blir lite rastlös här när det inte är så fint väder. Annars kan jag sola och ni som känner mig vet att det är ju bland det bästa jag vet så då går det verkligen ingen nöd på mig. Men när det är som idag för kallt för att sola så blir jag rastlös. Jag unnar Damir att bara sitta och hänga med sin familj, men eftersom jag inte förstår vad dem säger så blir det lite långtråkigt för en annan.
Och vad gör man om man har långtråkigt? Jo man äter. Småäter i ett. Not so very good! Som tur var är det mest körsbär och jordgubbar, men idag är ju bara dag ett. Så det kommer nog slinka ner ett och annat onyttigt också.
Men är det semester så är det. Jag kompenserar iaf med lite träning. I förmiddags fick jag med både Damir och Jasse hela vägen ner till stora vägen och sen upp igen. Det är 1,7km ner och ja, 1,7km upp, haha. 3,4km sammanlagt. Vi gick ner tillsammans sen sprang jag upp medans dem gick. Jag orkade inte springa hela vägen, det är nämligen brant backe hela vägen. Vårt hus ligger högt upp i berget så det är riktigt tungt att springa. Men jag sprang iaf mer än jag gick. Sen körde vi armhävningar här här hemma. Vi turades om och körde så många man orkade x3.

Så träningsdag 1 får 4 cevapi av 5 möjliga.
Nu lite film innan familjen kommer hem med just cevapi och lite öl och vin från trakterna. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar