måndag 30 juni 2014

Summering av helgen...

Jag var så trött igår att jag inte orkade skriva min sammanfattning då, men idag så. Inte speciellt mycket piggare men det blir nog inte bättre än så här denna sjukt gråtrista regniga dag.

I fredags blev den en spontan helkväll på stan. Jag hade väl i tankarna att kanske gå ner och lyssna på The Royalz som spelade på Grill. Men det var ingen som ville haka på dit och själv tordes jag ju inte ner. Så då passade jag på att titta på kollegornas fotbollsmatch. Förlust 0-8 och småregn men faktiskt ganska trevligt ändå. Jag har faktiskt saknat att gå och titta på fotboll, även om det numera är division 7 som gäller och inte Allsvenskan, haha.
När jag stod och tittade på matchen så hörde Hanna av sig att hon var på väg hem från landet och ville haka på ner på stan. Så fredagskvällen blev riktigt kanon. Och ja, jag får ju inte glömma att berätta nåt som ni garanterat vet händer väldigt sällan. Jag lagade en fin middag i fredags. Blåmusslor i grädde och vitvinssås och till det färskt bröd att doppa i såsen. Jag lyckades till och med få till det riktigt bra också, lite impad själv faktiskt :)


Vaknade skapligt i lördags och mötte upp Hanna för en Power Walk. Egentligen var ju planen att vi skulle springa ca 4-5 km och sen köra ett armpass på gymmet. Men med tanke på dem glas vin och även en Irish Coffee som slank ner i fredags så styrde vi om planerna till en promenad istället. 
Vi fick till ett skitbra armpass efteråt också. Kan lätt konstatera att jag mesat lite med vikterna när jag kör själv. Nu när jag körde med Hanna och hon bara öste på med vikter så vaknade den lilla fightern i mig och jag körde med mycket tyngre vikter än vad jag brukar göra. Med resultatet att jag knappt kunde hålla i ratten sen när jag och Emilija åkte till Stockholm, haha! Skön känsla ändå :)

Vi åkte direkt till Jonna, Mattias och familjen så Emilija fick lära känna Stina och lilla Elin. Det gick verkligen kanonbra och kvällen blev en kanonkväll. Vi lämnade Mattias och barnen vid 18:30 och var väl hemma vid 02-tiden igen. 
En kväll på Golden är verkligen nåt jag saknat otroligt mycket och det var så himla kul att få dansa av sig lite. Alldeles för länge sen. Sen inser man ju att man börjar bli gammal för jag var helt slut vid 01 efter att ha dansat konstant sen 23. Det var inga problem förr men ja, man är ju inte 25 och singel längre, haha!






Igår bestämde vi oss för att grilla hamburgare här hemma. Men ja, svensk sommar när den är som mest svensk sommar. Spöregn!!! Men Damir kämpade på med grillen under björken. Tur vi har en brandman i huset :)
Gott blev det iaf och skönt att vara hemma hos Damir igen.

Nu hoppas jag verkligen att det blir bättre väder med start redan imorn. Jag blir sjukt deppig av det här vädret. Vill ha sol och värme inte detta skitväder :(
Kom igen nu solen, jag håller på dig ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar