måndag 8 juli 2013

Pissväder... Igen!

Vaknade precis här uppe i huset. Skitväder idag igen, samma som igår. Det blir så otroligt långtråkigt här då. Men nu kom Borka precis in med Emilija till oss glad som bara den. Hon är solstrålen själv och man kan inte bli annat än på bra humör.
Är genomförkyld, täppt näsa, ond hals och en irriterande hosta. Haha, hör ni hur bitter jag är?!!

Just det, jag har ett brännsår på armbågen också, det måste jag ju lägga till. Jag och Damir åkte en sån där uppblåst madrass efter motorbåt i Kroatien. Först tänkte vi åka para sailing men det var så fruktansvärt dyrt. Så det fick bli den där madrassen, typ som ring fast man kunde vara 4 pers på samma gång. Nu var det bara jag och Damir men jävlar vad vi flög. Skrattade så jag fick ont i magen, man fick verkligen hålla i sig ordentligt med händerna för att inte flyga av den där. Det var helt klart värt en litet brännsår på armen, sjukt kul!

Har tagit två vänder ner till vägen och tillbaka. I förrigår kväll och igår morse. Folk längs vägen tittar på mig som om jag är galen, träning och motion är inte nåt man sysslar med här, haha.
1,7km neråt och sjuka 1,7km uppåt. Det är som att gå Vilstabacken uppåt i 1,7km.

Har inte sprungit nånting förutom första dagen här nere, så det ska bli spännande och se hur det går hemma i spåret sen. Jag tror att jag är tillbaka på 5km efter en vecka, milen däremot kommer nog dröja tills jag tappat dem extrakilon jag lagt på mig här.

Jag längtar så sjukt mycket till gymmet, det är är perfekt uppladdning mentalt inför en period med strikt träning. Mac´s ord ska bli min lag. Precis samma som jag gjorde när jag tränade med min PT Axon förra året. Man fick råd lite från var stans medans man höll på. Ska du inte göra si istället? Eller ska du inte göra så istället? Periodisk fasta funkar inte. Osv osv.
Det funkade visst, 5 månader senare så hade jag loosat 10kg rent fett, 16kg totalt och samtidigt ökat i muskler och styrka.
Nu ska jag lyssna på Mac och se vad han (och jag själv) kan göra denna period. Sjukt peppad!

Nähäe, om man skulle ta sig upp ur sängen och hänga lite med min dotter. Kanske ta lite lärdom av henne, för hon bryr sig då inte om det är soligt eller molnigt.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar