fredag 19 juli 2013

Poolhäng och fyrhjuling


 
Idag tog vi semestern till Gillberga :) En underbar dag vid poolen, solen tog som bara den. Blev nästan mer röd idag än jag blev i Kroatien, haha. Man lär sig aldrig.
Underbara gums kom ut efter lunch. Det var alldeles för länge sen vi träffades. Hon är en vän jag verkligen saknar att bo nära. Förut bodde vi bara nån minut ifrån varandra och kunde hoppa över när som. Så dagen blev liksom extra bra idag med hennes sällskap. Sen var det otroligt härligt att umgås med mamma och pappa igen, har saknat dem när vi var iväg. 3,5 vecka är faktiskt rätt lång tid när man brukar ses några gånger per vecka.
 

 
Pappa har köpt en liten leksak till sig själv och den skulle vi självklart provköra. Fy fasen vad kul det var. Damir är verkligen hur snygg som helst, men det finns nog ingen som slår Lillskruttan idag. Hon är så jäkla cool i sina brillor. Hon älskar dem!


 

 
 
En underbar dag, med en underbar familj och en av mina allra bästa vänner, avlslutades med en riktig långprommis ikväll tillsammans med Emma. Så härligt att få prata lite bara hon och jag. Och hon är ju en som inspirationssoruta att det finns inte. Bara idag blev jag sjukt motiverad till att ta tag i träningen igen, tack gums ♥
Om ni inte redan gjort det så måste ni kika in på hennes blogg, just nu pågår en tävling där man kan vinna lite träningskläder. Skynda skynda! Biggest loser Emma

På tal om träningskläder så har jag ÄNTLIGEN beställt mina tights som jag längtat så efter. Det blev ett par gröna och ett par rosa. Äntligen!!!

 
Så nu blev jag ännu mer taggad på träning :)

Nu har klockan blivit mycket senare än vad jag hade tänkt mig. Jag har uppdaterat bloggen med alla inlägg jag skrev offline under semestern (som jag hoppas ni har sett). Nu ska jag ta mig ett litet bad, det har jag saknar på semestern.

Nu lovar jag att uppdatera här i bloggen och som tack kan ni vill klicka i nån kommentar lite då och då :)

Hej hopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar