fredag 21 mars 2014

Kaosfredag som iaf slutade kanon :)

Aaaaah, äntligen kväll och äntligen är den här dagen snart över. Ibland går det liksom bara illa med allt man gör och idag var en sån dag på jobbet. Fel på fel och jag hade egentligen inte alls tid att jobba med det jag fick lov att jobba med precis hela förmiddagen. Fick inte heller hjälp från det håll jag verkligen hade behövt hjälp ifrån så då blev jag så där lagom jätteförbannad också. Ett JÄTTEbra tillägg till ett redan dåligt humör, NOT!

Frukosten blev inte förs 10:30, lunchen kunde jag glömma, en påse nötter och sen lite fikabröd vid 14 och sen ingen mer mat förs nu ikväll.
Inte perfekt upplägg inför ett träningspass men bara det att jag skulle ha en träningsdate med min gums gjorde ju att jag hade nåt litet ljus att se fram emot denna skitdag. Och vilket pass vi fick till sen då!

Först intervaller på bandet i 35 minuter, Emma beskriver intervallpasset här. Jag stannade på 16,0 i hastighet, jag orkade helt enkelt inte snabbare än så då jag inte är van än att springa så där väldans snabbt. Men det var ett riktigt bra upplägg så det kommer jag helt klart köra igen. 
Sen körde vi lite tabata-intervaller på Sumorepen, 20s aktivt, 10s vila gånger 8. Sjukt jobbigt, fy fasen!
Sen avslutade vi med samma tabata-upplägg i plankan, det kändes bra mycket bättre än repen iaf :D

Tack min fina vän för ett kanonpass som jag aldrig hade fått till utan dig idag ♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar