onsdag 5 mars 2014

Nytt rekord igen, succé i Team Eskilstuna

Igår var jag riktigt tokladdad inför vår gemensamma träning på kvällen. Vilade i måndags och ingen lunchträning igår, som gjort för överflöd av energi. Perfekt!
Vid samlingen klockan 19 så var vi en riktigt stor samling tjejer. Fick till och med använda visselpipan för att påkalla uppmärksamhet. Den stora uppslutningen ökade på energin ytterligare :)

Vi joggade som vi brukar i eget tempo upp till utegymmet men såg när vi kom fram att att det var fler lampor som var trasiga än som lyste. 
En sjukt stor grupp springsugna tjejer, inga lampor och en plan som hastigt var tvunget att planeras om. Aaaaaaaaahhhh, kändes det i mitt huvud då! 
Jag bad Tezzan ta över uppvärmningen så jag fick klura lite. Även som tjej kan det bli jobbigt att göra flera saker samtidigt :)

Upplägget blev så här: 

¤ Uppvärmning ca 12 min

¤ Parade ihop oss med en jämnstor partner och sen delade vi gruppen på två. 
Ena gruppen körde 50m Stafett, vi gick ihop 3-4 par mittemot varandra och så sprang vi fram och tillbaka med en high 5 som växling. 
Vi var 12 lag som körde samtidigt, så ni kanske kan få ett litet hum om hur många vi egentligen är. Första omgången sprang vi runt som yra höns allihop. Hahaha, vi fick till och med bryta och styra upp från början igen. 
Det är här det fina med den här gruppen kommer in, det skrattas och nån säger högt "ja men nästa gång kommer vi iaf klara av det här bättre". Istället för att bara ge upp eller stanna så kör alla så gott det går. Underbart! 
Men som sagt, vi styrde upp och sen flöt 6st stafetter på som på räls :)

Det var hälften av gruppen det...

¤ Andra halvan körde hästlöpning i sina par. Den ena står bakom den andra med armarna runt dennes midja. Den längst fram ska ta sig framåt medans tjej bakom ska hålla emot. 
Den här övningen var ny för mig och nästan alla andra också. JÄKLAR vad jobbig den var och sjukt rolig. 

Vi skiftade 2 gånger. 


¤ Sen körde vi en kort cirkel utan vila. 
Jägarvila 15s - upphopp 15s - spring/jogg/kryp åt valfritt håll 10s - Jägarvila 15s 
3 varv, sjuuuuuukt jobbigt för låren. Sista omgången upphopp lyfte man knappt en centimeter från marken :)

¤ Vi avslutade med 3x30s plankan (eller blev det 4 gånger?) 

Innan nån fick gå hem så räknade vi in oss och konstaterade att vi slagit nytt rekord igen. 67 tjejer var vi som körde tillsammans. Det är helt galet och så jäkla kul!!!!

Tack tjejer, ni ger mig så mycket energi ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar