lördag 19 oktober 2013

Vilken f*cking underbar lördag!

Jepp och än är den inte slut. Veckan har gått kanon både när det gäller träning och mat. Har skött mig exemplariskt om jag får säga det själv. Och det får jag ju eftersom det är min blogg :)
Imorse testade jag ett nytt recept på pannkakor och de blev riktigt goda. Plus att de gick väldigt lätt att steka till just pannkakor. Annars brukar jag ju typ inte få till dem alls, de ser mer ut som omelett än pannkakor. Men nu blev dem riktigt runda och fina. Lite lågkalorisylt och en kopp te till. En riktigt mumsig helgfrukost!

 
Klockan 11 var det bestämt träff med Coach utanför Actic i stan. Ett rätt så nyöppnat gym som jag aldrig varit på, så det kändes kul med lite nytt. Vi körde framsida lår och vader. Helvette vilket pass vi fick till. Jag var både spyfärdig och svimfärdig vissa stunder. Svor och stönade, haha. Vilken gästlirare man var :)

Kul att få en bild på vaderna också. Snart när fläsket/vätskan och det som skyddar min muskler börjar försvinna så tror jag nog att dem kan bli riktigt bra dem där vaderna.
Mac's är ett riktigt djur när han kör. Så jävla kul att träna med honom. Ger allt och är i sjukt bra form!

Fighting face när det börjar svida...
Sen bar det av till Arlanda för att hämta svärmor och svärfar som ska bo hos oss en vecka för att fira lillskruttans födelsedag nästa helg. Två bast blir hon, det är ju helt galet! Underbara lilla tjejen ♥
Och när svärmor är här så fylls genast kylen till bredden med massa godsaker. Kärleksmums har alltid varit en favorit, men jag ska hålla mig till nästa helg. Då jäklar!!!!
 
Vägde mig i morse och som jag trott och känt så har det stått helt still. Eller jag har ju haft nåt kilo plus som jag tappat denna vecka. Jag känner verkligen min kropp nu, behöver inte vågen för att avgöra om det är en bra vikt eller inte. Jag känner direkt!
Men men.... Jag måste ju ställa mig på den lite då och då för att se om den där jäkla 6an kommer först nångång. För det ska den banne mig göra. Jag ligger rätt så bra i fas med vikten för att nå mål i maj. Men kan väl erkänna att det inte känns jättekul att ha stått still i 3 veckor. 75kg till jul och det innebär lika mycket ner till som jag tappat hittills sen 1 september. Det fixar jag! Helst lite mer eftersom julen alltid innebär nåt kilo upp.
 
Vilken underbar lördag som sagt, mår som en prinsessa!
Trevlig helg på er där ute ♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar