onsdag 16 april 2014

På´t igen bara, imorn blir det jobb och sen en glad påsk

Vaknade som vanligt upp i en svettpöl, jag börjar bli måttligt less på det här nu. Klimakteriet nästa eller? 
Har ju en läkartid bokad i maj, har inte fått några svar än men de lär ju ta allt då. Men det är iaf väldigt påfrestande att vakna upp i en pöl varenda jäkla morgon :(

Hostar och snörvlar, det är verkligen en långdragen förkylning som haffat mig. Men imorn blir det jobb igen, smittar inte så här långt in i en förkylning. Möjligtvis så stör jag arbetsron med min hosta, men annars ska det nog gå bra att vara på jobbet. Jag måste bli klar med alla löner imorn innan ledigheten för påsk och jag har en hel del kvar innan jag är klar så jag måste helt enkelt till jobbet imorn. Bära eller brista!

Gav mig ut i solen på en lugn liten promenad idag innan jag hämtade Emilija från dagis. Jag var helt slut och då gick jag varken långt eller snabbt. Snacka om att kroppen inte alls är i form nu. Körde även en planka nu ikväll, vi har en utmaning med B.A.B.Y-gruppen, jag trodde jag skulle falla ihop av 30s planka. Det är också ett bevis att kroppen inte alls är med mig än. Men jag siktar på att fortsätta med bara promenader och så räknar jag med en första löpning på måndag :)

Imorn ska man lilla skruttas ha sjal och förkläde på dagis. Alltså jag bara älskar den tjejen nåt så sjukt mycket ♥ ♥ ♥


Glad påsk på er mina vänner, några av er träffar jag på Blåkulla imorn :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar