tisdag 8 oktober 2013

En snabbis

Nu har jag exakt 8 minuter på mig för detta inlägg. Sen ska jag vara i säng. Så det får verkligen bli en snabbis.

Idag hade vi vårt första föräldramöte på förskolan. Det kändes bra, lite info så är aldrig fel. Hann byta ut lite kläder som blivit för smått också. Nu när det är Damir som både lämnar och hämtar så tappar jag lite kollen på vad hon har ligger där i sin lilla korg. Damir tycker att jag är bättre på att hålla koll på vad hon ska ha för kläder där. En tjejgrej liksom, haha!

Hade tänkt vila från gymmet idag eftersom vi hade föräldramöte så det skulle bli rätt sent. Mest rättvist att båda vilar då när ingen av oss vill vila egentligen. Men sen så hörde Emma av sig och berättade att hon var i stan och skulle köra ett pass på Power med sin bror och sen även Jonas ringde, som också ville köra på Power just ikväll.
Så min underbara Damir sa att det var helt ok med att jag stack iväg till gymmet efter mötet. And so I did :)

Har inte träffat min gums på väldigt länge, så bara att få krama om henne hade räckt. Sen att vi fick ett pass tillsammans var verkligen bara en bonus.
Kul att köra tillsammans med Jonas också, det var många år sen vi var på ett gym tillsammans. Om vi ens någonsin har varit på ett gym tillsammans.
Slängde om i schemat lite för att anpassa med sällskapet, så det blev bröst och triceps idag. Det gick kanonbra, måste varit sällskapet :)
Efter ett försök att ta en hoppbild... Som gick sådär....
 
 
Så fick det bli en stillbild.
Love you gums ♥

1 kommentar: