onsdag 12 december 2012

Rygg och biceps

Här kan man prata rygg/biceps :)
Min fina Denise 3e från vänster (överlägsen vinnare).

Idag var det samma känsla som dem senaste dagarna, ingen lust alls att gå till gymmet. Men jag tar mig dit ändå, när man väl fått in träningen i sin vardag som jag har nu, så är det inga problem att ta sig dit även när man inte vill. Man bara gör det!

Tidig träning så inte så mycket tid för cardio, kanske rätt bra för min höft som fortfarande inte är bra. Men jag värmde upp på cykeln i ca 10 minuter. Sen körde jag tungt i allt utom marklyften för där känner jag att jag vill ha tekniken 100% innan jag går på några tyngre vikter.
Stående rodd
Marklyft
Latsmaskin
Sittande rodd
Latsdrag
Hantelrodd
Medans jag körde hantelrodden så kom jag på att jag helt glömt bort att jag numera ska köra chins i mina ryggpass. Men var alldeles för trött för att ens tänka på mer ryggträning, så dem får vänta tills nästa gång.
Körde tre övningar biceps också, efter de tunga ryggövningarna så kändes det som mina myggbett till biceps var stora som ballonger. Det var dem ju förstås inte men det kändes så iaf, haha.

Känner av axlarna och vaderna sen igår, bra bra!

Läste precis min PT´s blogg och fick se mig själv på bild. Före- och efterbilder. Han ska köra samma "projekt" nästa vår igen, Beach 2013. Kika in och läs hur man kan anmäla sig här.
I vår kommer jag att köra riktigt hårt för att nå mitt mål. Jag är medveten om att jag ligger lite efter just nu men är väldigt motiverad att ta igen det i vår, med start redan i januari.
Novemberutmaningen visade det ju sig att jag körde helt själv, men det spelar ju inte mig nån roll. Viktigast för mig är ju mina egna resultat. Jag hoppas ju dock att nån kanske blev lite motiverad och kanske har lust att haka på nästa gång :)

Imorn ska jag vila från allt vad träning heter. Och kosten blir som jag känner för, tar inte ens med mig matlåda. Haha, det är vad jag kallar vardagslyx :)
Men på fredag är det träning och kost som vanligt igen. Kör bara kör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar