onsdag 5 december 2012

Två snöiga dagar.

Igår skippade jag promenaden och drog till Ikea istället. Det är det här som är skillnaden när jag kör nåt race och som nu, när jag inte gör det. Jag kan välja bort promenaden nån gång ibland :)
Men på gymmet var jag iaf, igår körde jag axlar och mage. Egentligen ska jag köra vader då också, men tycker det är så jäkla tråkigt så det blir typ bara varannan gång.

Idag hade jag tänkt gå promenad men en snöstorm satte stop för dem planerna. Jag var dock tvungen att ge mig ut i kaoset för Emilija hade tid hos tandläkaren. Ett tag lyfte jag vagnen över snödrivorna. Tandläkaren ligger bara 500 meter bort men det kändes som ett helt träningspass att ta sig fram och tillbaka. Sen försökte jag skotta vår parkeringsplats (med en sopborste) tills Damir skulle komma hem. Så det fick bli min promenad idag.

Vägen till gymmet liknade mer en puckelpist än en väg idag. Men jag studsade dit iaf, värmde upp och körde rygg + biceps. Det gick verkligen kanonbra idag, förutom att jag måste klämt lillfingret för där har jag nu en blodblåsa.
Damir vilade idag så jag hann med att köra lite cardio efteråt. 35 minuter på crossen fick det bli, alltid nåt :)

Stannade till på Ica på vägen hem för att hämta ut paketet med våra parfymer. Höll på att bli fast på parkeringen när jag skulle köra därifrån sen. Juckade fram och tillbaka säkert 10 gånger innan jag kom iväg. Meeeeeeeeen, så lyckas jag fastna på vår egen infart till gården. 10 jävla meter från hemma så tog det stop. Försökte komma loss men jag bara spann. Fick ringa Damir som satte Emilija med lite leksaker i hennes säng och så kom han ner. Sen stannade en kille till och fråga om vi behövde hjälp. Sen stannade två killar i en bil och hjälpte till dem också. Och vi fick ändå inte loss biljäveln ur drivan. Tillslut kom en kille som erbjöd sig att dra loss oss med sin bil. Då först lyckades vi, men den satt hårt inne även då. Ställde bilen på gatan och började skotta infarten så det inte fanns risk att fastna igen. Då kommer mina grannar i sin bil på väg ut från gården. Jag hade då skottat bort kanske halva infarten. Jag trodde ju att dem skulle kliva ur bilen och kanske hjälpa till, men ikke!!! De bara kör på och fastnar ju självklart dem också...................!!!!!!!!
Jag bara stod och kollade på dem. Tänkte väldigt många fula tankar men lyckades få fram:
- Ja det fanns ju en anledning till att jag står här och skottar.....
Jag kunde ha drämt till dem med spaden båda två. Men jag räckte fram den till dem och sa att det var bara att börja försöka gräva sig loss. Sen gick jag till min bil och väntade. Kokande inombords.

30 minuter senare var dem loss och jag kunde fortsätta skotta infarten. De sa inte ett ord när de åkte, jäkla grisar!
Skottade det värsta och sen tog jag ett varv runt kvarteret för att komma från en bra riktning. Och in kom jag denna gång :)

Så rygg, biceps, cardio och så lite snöskottning på det. Onsdagsträning när den är som bäst!

Igår la jag upp den här bilden, snacka om att jag fick äta upp det idag...

Det är nåt speciellt med den här första snön :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar