tisdag 18 december 2012

Sjuk

Idag har jag inte bara varit lite förkyld utan riktigt sjuk. Usch! Näsan och ögonen har runnit ikapp hela dagen. Har nästan fått kisa hela tiden för att undvika att tårarna börjar rinna. Och SJÄLVKLART vägrade Emilija sova eftermiddag idag, jag var så trött och har nog aldrig längtat så mycket tills Damir skulle dyka upp i dörren efter jobbet.
Har ingen matlust men några mackor gick ner nu ikväll. Lyckades självklart bränna tungan på teet så nu har jag ont där också. Crap!

Ingen promenad och ingen träning, idag har jag verkligen inte varit aktiv. Tog en alvedon för att palla med att klä granen iaf. Emilija var så himla söt och skulle hjälpa till. Hon plockade upp kula efter kula och gav till mig så jag kunde hänga upp dem i granen. Gullehon!
Imorn måste jag jobba lite efter lunch så mamma kommer in och tar Skrutt. Hade tänkt jobba 4 timmar men mår jag så här så drar jag hem direkt efter studiojobbet. Men hoppas jag mår bättre för det här funkar ju inte. Vill må bra och kunna träna. Plus att när jag mår så här så har jag så sjukt lätt för att totaltstrunta i kosten. Som idag, jag bytte ut middag mot mackor. Hmm....
Var väldigt nära att byta ut mellanmålet mot mackor också, men stod emot suget där iaf.

Fick besked att de förskolor vi sökt plats på för Emilija alla är fulla till våren. Det känns verkligen jättejobbigt. Inte förs i augusti kommer hon få plats där vi vill. Så nu är bara frågan hur vi löser månaderna fram till augusti? Fortsätter hålla tummarna på att det löser sig på nåt sätt. Hoppas hoppas.

Fick ett annat besked också idag, ett mycket bättre besked. Min idol och vän har lyckats igen och är nu verkligen nära att nå sitt mål. Ett grymt jobb som jag kommer berätta mer om senare. Men det var ett väldigt roligt besked.

2 kommentarer:

 1. oj i augusti, vilka förskolor har ni sökt, kommunen måste erbjuda nåt om man söker 4mån innan, enligt lag. Men sen ställer man ju in sig på en viss förskola ibland. Augusti är ju larvigt lång tid att vänta :( hoppas det löser sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo då, de erbjuder oss plats på förskolor som vi aldrig skulle välja själva och som vi heller aldrig kommer placera henne på.

   Men vi hoppas att det dyker upp nåt här i området som hon kan vara på till augusti.
   Hoppas hoppas :)

   Radera