tisdag 6 augusti 2013

Barnläkaren, jobb och träning - härliga trötta tisdag

Idag hade vi tid hos läkaren för att kolla in Emilijas ärr på kinderna. Glädjande besked från läkaren som tror att märkena kommer försvinna helt. Hoppas verkligen det. Det vore så otroligt tråkigt om hon måste ha dem där märkena kvar i ansiktet.
När vi kom dit så gick hon direkt till lekhörnan och sysselsatte sig själv. Blev sen skitsur när det var vår tur och jag tog bort henne från alla leksaker. Tittade misstänksamt på läkarens instrument men sa inte ett pip. Inte förs hon insåg att hon bara fick ta EN leksak från hans lilla leksakspåse till duktiga barn. Haha, hon har en rejäl vilja denna där :)

 


Jobbdagen har gått jättefort idag, det kan ju förstås bero på att jag kom 1,5 timme senare än vanligt. Men det flyter på bra, snart är det dags för min allra första lönekörning (på detta företag iaf) helt på egen hand. Jag kommer trippelkolla allt innan jag klickar iväg lönefilen :)
Jag fick även klartecken att jag får jobba extra i produktionen när dem behöver lite hjälp där. Det blir helt perfekt att få lite timmar extra och särskilt att det är där på plats. Då försvinner det inte massa restid.

När jag kom hem idag kände jag mig helt färdig, hade inte lust med nån träning alls. Men nu finns det liksom inte att INTE träna, det är bara nåt som ska göras. Ungefär som att jobba, det är liksom bara att gå dit oavsett om man känner för det eller inte. Så jag bytte om och gav mig ut på en promenad, fick ihop 4,5km dit och 1,5km hem. På gymmet körde jag bröst och triceps. Fick inte den där härliga känslan idag, men musklerna blev trötta och det får duga. Kommer garanterat få träningsvärk iaf. Haha, men det är ju inte så ovanligt nu när i början. Jag körde:
Stående flies
Pushdowns
Liggande flies
Kickbacks
Bänkpress
Nån tricepsmaskin, vet inte vad den heter
Dipsmaskin
Sittande bröstpressar

Det börjar närma sig dietstart, både skrämmande och peppande. 70kr here I come!!!!


Sen vill jag gratulera min vän Denise som kvalificerat sig till VM i bodybuilding. Det är ett sjukt jobb hon lägger ner på sin träning och jag håller alla tummar jag har när det är dags i september.
You go girl!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar