tisdag 27 augusti 2013

Idag blev det plattfall totalt!



Idag har jag bara varit deppig och låg hela dagen. Eller nä, inte bara deppig jag har varit grinig och fräsig också. Utomordentligt trevligt sällskap med andra ord, haha.
Ringde min gums för att få lite pepp från en som vet hur dessa dagar känns. Man känner sig bara hemskt ful, fet och äcklig. Där har jag varit idag, usch för sånna här dagar.
Har blivit pepplig i ansiktet igen och det tror jag helt klart beror på alkoholintag flera helger på raken. Jag är blek, känner mig tjock och slapp och så har jag en hemsk utväxt i håret också.
Baaaaaah!!!!!
Förutom missnöjet med mig själv så kommer nu sviterna av att vi tog föräldraledighet i somras. Riktigt illa med pengar är ju inte heller världens roligaste upptäckt såhär några enstaka dagar efter lön.

Det bästa stunden idag var helt klart när jag och skruttan tog cykeln till den nya lekparken i stan. Solen sken och jag kunde sitta på en filt medans hon lekte jättebra på egen hand. Kvalitetstid med en härligt glad dotter :)

Ikväll var det bokat träning med Fia och tur var väl det för annars hade jag nog inte kommit iväg. Först en promenad på 45 minuter till gymmet och sen blev det ungefär samma hem också. Idag körde vi bröst, triceps och mage. Hoppas på träningsvärk för då brukar kroppen kännas mindre slapp.

Åh vilket härligt och positivt inlägg det blev ikväll. Jag verkligen känner hur energin sprutar ut till er som sitter där på andra sidan och läser. Sorry för det, imorn är en ny dag och en dag närmare dietstart. Vi får hoppas att den blir bättre en den här dagen.

1 kommentar:

  1. Kan rekommendera riktigt bra ansiktsprodukter från Acnespecialisten om du vill?De är inte speciellt billiga men sååååå himla bra / Johanna Lundstedt

    SvaraRadera