söndag 9 februari 2014

En full helg... I dubbel bemärkelse :)

Oj oj vilken härlig helg jag haft! Men långt ifrån härligt när jag vaknade i fredags. Jag kunde knappt slappna av i axlarna för då gjorde det så jäkla ont upp från axlarna, bak i nacken och upp mot hårfästet. Nästan som migränkänsla i bakhuvudet. Hemskt!
Förstod ju nästan att det hade nåt att göra med mitt otroligt dumma ryggpass efter massagen i måndags. Messade Maria för att kolla om hon hade nåt råd så där direkt så jag kunde klara av dagen iaf. 
Kollade igenom en app jag har och hittade den här bilden som visar Trapzen och det var precis där jag hade ont. Fick sen svar av Maria...
Usch, kände mig riktigt dum alltså. Men ibland får man väl helt enkelt lära sig den hårda vägen och försöka lära sig av sina misstag. Jag kommer iaf inte att träna efter massage i fortsättningen. 

Jobbade hemifrån påförmiddagen sen mötte jag upp mina närmaste kollegor för en Kick Off på hotell Elite. Timmarna flög iväg vilket är ett bra tecken att innehållet är intressant. Ibland kan ju tiden verkligen släpa sig fram när man sitter och lyssnar så där. Fredrik firades med tårta så det blev gofika på eftermiddagen och bara några timmar senare så åt vi en sjukt god Landgångsmacka. 
Sen gick vi vidare och mötte upp flera kollegor för en AW på Grappa. Vi blev kvar till 02, haha! 

Emilija är krasslig och har sovit dåligt, vilket betyder att även jag sovit dåligt. Men igår var det bokat för inflyttningsfest hos Fia och Johan. Min räddning blev nog en lunchpromenad med Micke, man blir bra mycket piggare av att komma ut lite. Så en promenad, en tur till systemet och lite pizza, sen var jag fit for a fight igen :)
Vilken otroligt fin lägenhet dem flyttat in i. Det är en annan kompis som äger fastigheten och har renoverat denna underbara takvåning. 
Vet inte exakt när vi åkte hem i natt men runt halv 3 tror jag nog klockan hann bli iaf. Det var en jättetrevlig kväll det också, så det är helt klart värt att vara zombietrött idag. Tror jag tagit världsrekord i antal gäspningar på en dag. Får krypa ner tidigt idag så jag tar igen mig tills imorn då det är jobb och träning igen. 

Hoppas ni också haft en härlig helg ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar