torsdag 20 februari 2014

Ooops I did it again....

Japp, nu sitter jag här igen. I soffan, oduschad, trött och klockan är redan alldeles för sent. Skulle bara skriva ett litet inlägg men fastnade i en kommentarstråd på facebook. Att man aldrig lär sig!

Så istället för ett långt och trevligt inlägg så blir det ett kort och otrevligt ;)

Efter en kommentar från Damir igår att jag inte kör nån styrka längre så blev det ett rejält biceps- och axelpass idag på Power Gym. Jag har faktiskt saknat det men det har ju sina anledningar till att det blivit mindre styrka den senaste tiden. Ont lite här och där och en evighetsförkylning bland annat.

Men som sagt, idag ville jag gymma och så fick det bli. Tog en bild innan jag drog iväg, mest för att det känns helt fantastiskt att ha den känslan som jag har i kroppen just nu en dag som denna. Första dagen med mens brukar kännas allt annat än bra i kroppen. Jag vill aldrig ha nåt som sitter åt då, helst får det inte sitta tajt nånstans, eller allra helst skulle jag vilja ta på mig ett tält när det känns som värst med svullenheten. Några gånger har jag lånat Damirs t-shirt storlek XL för att gömma mig i på gymmet.
Nån som känner igen sig?
Om ni inte känner igen er så var väldigt glad för det, kan lova att det inte är nån rolig känsla.

Aja, idag är alltså första dagen på min mens och visst känner jag mig lite svullen, men det är just liiiite svullen. Inte alls nån fara och inte alls som jag brukar känna. Man kan välja att se sina framsteg på flera sätt, det här visade sig vara ett sätt :)
Jag körde armar idag och det leder till nästa bild. När man har den där bra känslan i kroppen, man känner sig stark, tajt mm. Då föreställer man sig lite automatiskt att man ser så ut också. Håller ni inte med? Eller när man har träningsvärk i t ex magen, då känner man sig extra smal om just magen. Har man träningsvärk i låren så känns låren extra tajta och snygga. 
Snälla säg att det finns nån mer där ute som känner så här, hahaha, annars blir jag lite rädd att det för mig är självklart att känna så. 
Idag körde jag alltså biceps på gymmet, jag kände mig stark och snygg. Gick och tänkte att nu jäklar ska jag ta en bild på mina armar, nån muskel lär ju fastna på bild med den här känslan. 
Sen står jag där framför spegeln och ca 10 bilder senare i olika vinklar och en skakande arm av allt spännande, så inser jag att nääää, dem är helt enkelt inte större än så här :) :) :) Haha, det gäller bara att fokusera på rätt saker och rätt känslor så blir man så himla mycket gladare!

Vill avsluta detta inlägg min en bild på mig och det absolut bästa jag åstadkommit i hela mitt liv ♥

2 kommentarer:

  1. Jag håller helt med dig vad gäller träningsvärken och att man då känner sig lite tajtare just där :) Spegeln ljuger inte men tror mycket är psykiskt, iaf för mig. Om jag inte tränat på ett par dagar pga ont i halsen eller nåt så känner jag mig som en köttbulle men troligtvis är det ingen större skillnad ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, köttbulle, fläskkorv... Kärt barn har många namn. Men ja, det är nog ingen större skillnad men det känns så :) Kram gumman ♥

      Radera