lördag 1 februari 2014

Härliga lördag!


Jag fick en plats på Piloxingen imorse, så det blev en liten minifrukost innan. En macka med messmör, vatten och kaffe. Shakern med aminosyror hade jag med mig på passet. 
Fy fasen vilket kul pass det var, det slår mig varje gång hur mycket jag saknat att gå på pass. Hög musik, taktkänsla, gruppkänsla och bara följa ledaren :)

Efter en dusch drog jag iväg till Intersport för att testa Röhnisch Shape tights. Emma har pratat så himla gott om dem och nu kunde jag inte vänta längre. De ska ju hålla in och klämma åt överallt och det är precis vad jag behöver runt mina lår och min rumpa. Hata när det "skumpar" när jag hoppar och springer. 
De hade inte den modellen som är Emmas favorit men provade en annan modell som inte är riktigt lika hög i midjan men jag tyckte dem passade perfekt. Det är ju inte midjan som är mitt problemområde och putet under naveln täcker dem upp så jag slog till på sista paret dem hade i min storlek. 
Dem kommer invigas redan imorn :) Tyvärr blir det inget benpass med Mac men jag bokade in mig på ett pass på 30 minuter och sen tänkte jag köra ben efter det. Kommer känna mig så snygg i mina nya byxor :)
Haha, man ser ju knappt skillnad på framifrån och bakifrån ju :) 
Visst är dem snygga?!

Strax efter lunch kom Damirs kompis Johan med sina tre döttrar hit från Nora. Väldans trevlig kille och också kul att se Emilija tillsammans med andra barn här hemma. Hon leker ju mest själv här hemma men det funkade jättebra idag. Dem var så gulliga mot varandra alla fyra. Vi åkte ner på stan och lunchade på Peperoni. De har blivit utsedda till stans bästa pizzeria och det är inte illa för en snabbmatstad som denna :) Dock blev det ingen pizza för mig idag, jag valde quesadilla istället. Men jag har ätit pizza därifrån förut och dem är faktiskt väldigt goda. Lite tjockare botten än normalt och det gillar jag. 

Nu har Damir gått ner på krogen för att jobba några timmar, Emilija ligger och sover så sött i sin nya säng och jag sitter uppkrupen i soffan och tänker väl inte göra så mycket mer ikväll. Krypa ner under täcket och kolla på lite Breaking Bad är planen. 

Ha en härlig söndag allihop ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar