torsdag 17 september 2009

Försov mig


Kände mig utvilad när jag vaknade imorse, förstod genast att nåt var väldigt fel.
Och det var det... Klockan var 07.20, jag börjar 07.15 på jobbet. FUCK!
Messade kollegan och sen var det ilfart in. 30 minuter senare var jag på jobbet, vette fan hur det gick till men. Verkligen hatar att försova mig.
Nu sitter jag som en Zombie på jobbet och stirrar tomt framför mig. Hmm, borde man inte vara piggare när man sovit en timme längre än vanligt?

Hade samtal med chefen igår. Hur kommer det sig att man blir så jävla nervig när en chef kommer in och säger ”Har du tid en stund, skulle vilja prata lite med dig”?
Aja, väl inne på hans rum så var det ingen fara, tvärtom. Fick mycket beröm och även att han gav mig mer frihet att styra min personal så som jag själv tycker passar. Haha, gav lite feedback till honom också, vilket jag verkligen tycker han förtjänar.
Fan va bra samtal alltså, blir glad bara jag tänker på det!

Jag sa att jag vill att han försöker utnyttja mina styrkor lite bättre. Har t ex läst marknadsföring nyligen. Hans svar ”jag mejlar ledningen nu direkt, det kan verkligen behövas”.

Idag när jag kom till jobbet sa han åt mig att kolla outlooken direkt. Jag hade fått en inbjudan från den som är ansvarig för marknadsföring i hela företaget. Hon vill att jag ska vara med i någon ny sammansatt grupp för just marknadsföring. Tjohoo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar