söndag 10 mars 2013

-2kg

Förra lördagen låg jag på 80,6kg och igår en vecka senare visade vågen 78,6kg. Exakt 2kg på en vecka, det känns verkligen jättebra!!
Tv-inspelningen närmar sig med stormsteg och jag har bara imorn kvar sen är dagen här. Tror inte jag tappar nåt speciellt mer på bara en dag, men jag tänker iaf försöka :)

Tisdag morgon är det vägning, men jag ska inte försöka lura nån här, jag kommer garanterat väga mig imorn också. Haha, det är såååå jag.

Tänkte att jag ska försöka springa (läs jogga) minst två gånger i veckan. Idag var det dags igen, men en sån sjuk träningsvärk i benen har smugit sig på mer och mer ju längre dagen passerat. Kände att jag inte skulle palla med en 5a idag så jag körde intervaller istället.
I 20 minuter varvade jag:
6km/h
9km/h
13km/h

Svettig och nöjd gick jag av bandet och började köra axlar. Efter första övningen fick jag sällskap av samma tjej som jag körde rygg med i veckan. Riktigt trevlig med sällskap.
Idag blev det:
Maskin - axellyft åt sidan.
Axelpressar framför
Axelpressar bakom
Militärpressar
Liggande baksida axel i Cable crossen
Hantellyft framåt

Avslutade med 4 set situps.

Ett riktigt långt härligt pass idag. Imorn är det måndag och jag är laddad redan nu :)




Jobbade hela fredagen, ledig igår lördag och jobb 7-12 idag. Nu känner jag mig rätt trött faktiskt men det är så himla skönt att vara ensam kvar uppe så jag håller ut ett litet tag till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar