fredag 8 mars 2013

79,0

Hur mycket jag än försökte andas ut i morse när jag stod på vågen så stannade den på 79. Jag ville så gärna se en 8a. Om jag skulle se mig själv utifrån när jag står där, upp och ner på vågen för ett ynka hekto, så skulle jag nog vara mållös.... Haha, thats me!

79,0 är inte dåligt alls. Minus 0.5 sen i måndags och då både åt jag rejält och drack tre glas vin i tisdags. Så det är jag väldigt nöjd med.

3 dagar kvar på tv-utmaningen, så en 8a ska jag nog allt få se innan dess men mycket mer än så tror jag inte går att fixa på så kort tid. Det får nog helt enkelt bli så att jag får köra mig ett par dra-ihop-pluffset-strumpbyxor att ha under klänningen :)

Idag har jag jobbat hela dagen, från 08 till 21. Hann bara med en promenad i morse men ingen mer träning än så. Imorn är det dags för ben, just nu känns det som jag vill vila imorn med så jag måste tagga till imorn. Bästa receptet är väl helt enkelt att krypa ner under täcket nu för en god natts sömn, så vaknar jag nog utvilad och taggad igen.

3 dagar med både promenad och träning väntar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar