fredag 15 mars 2013

Nina the Badanka



 
 





Ingen kan väl ha missat att jag verkligen älskar att bada. På hösten och vintern badar jag nästan varje dag. Om inte för att jag fryser så bara för att koppla av. Idag var det båda dem anledningarna. Trött och frusen, sov dåligt i natt och har jobbat dubbla pass. Började 7.30 och slutade 20.30, pjuh! Inte lätt för en mamma som mig, van att vara ledig och bara umgås med min lilla Skrutt :)
 
Ingen träning idag alltså, snacka om dålig träningsvecka, I don´t like it at all. Men det är inte mycket att göra, ibland blir det bara så. Egentligen skulle det inte bli nån träning imorn heller, men på nåt sätt så ska jag lyckas klämma in ett pass om det så bara blir ett snabbt intervallpass.
 
Idag blev jag otäckt sötsugen. Inte bara lite sötsugen, utan brutalt sötsugen. Bestämde mig för att köpa en kexchoklad på vägen hem från jobbet. Halvvägs hem så slår det mig att plånboken ligger hemma. NEEEEEJ! Så andra halvan hem gick åt till att vela fram och tillbaka om jag skulle springa upp och hämta pengar eller om jag bara skulle skita i det.
Gissa hur det blev?
 
Nu ska jag lägga mig för imorn ringer klockan 06 och det är dags att gå till jobbet igen.
Laku noc!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar