onsdag 20 mars 2013

Sista promenaden med min skrutta i detta äckelväder

Usch vad dåligt samvete jag fick idag när vi var ute på promenad. Emilija såg verkligen ut att frysa. Jag gav henne min mössa så hon fick dubbla, sen ändrade jag vagnen till liggläge och stoppade om henne riktigt ordentligt med åkpåsen. Stackarn, det var sista gången i detta väder. Nu får våren ta och komma,  är så otroligt less på denna vinter nu.

Trots massa kläder så blev det ändå alldeles för kallt.



 
Så en promenad idag alltså, inte speciellt snabb eftersom vi fick stanna hela tiden för att rätta till kläder och inte speciellt lång eftersom jag inte ville vara ute en sekund mer än det tog att ta sig hem igen.
Men ändå en lite promenad :)
 
Sen var planen att springa 5km på bandet och sen bröst. 5km kunde jag glömma med denna träningsvärk, jag försökte men efter ca 2km så pallade jag inte mer. Gick lite och sprang lite varvade så i 45 minuter, så fick ihop ett bra cardiopass iaf. Eftersom mitt träningssällskap ställde in så körde jag rygg istället för bröst. Det gick bra det också, men det känns verkligen att jag inte tillför så där jättemycket energi just nu. Styrkan finns inte på samma sätt och varje set tar verkligen kål på mig. Men jag kör på och pinar mig igenom, på nåt konstigt sätt så gillar jag det ändå.
 
Vägde mig imorse och jag står kvar på 78kg. Måste göra nåt ryck här nu för att lämna den siffran. Eller jag tänker inte göra nåt annorlunda, förr eller senare så lossnar det, men det vore trevligt med ett ryck :) Kan iofs köra lite extra cardio, 45 min istället för 30. Så får det bli .
 
Det känns otroligt skönt att jag ÄNTLIGEN är under 80-sträcket även efter några ätardagar och lite fest. Så väldigt väldigt skönt! Men nu ska jag neråt.
 
Kör bara kör!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar