lördag 14 september 2013

Är det inte det ena så är det fan det andra!



Efter en vecka med blåsor och sår i munnen så jag knappt kunnat äta eller prata, haft uselt humör och mått allmänt dåligt så började det äntligen kännas bättre igår under dagen. ÄNTLIGEN!
Och så kom nästa grej som ett brev på posten...
Ni som deffar lite då och då vet ju att magen kan bli en aning hård (läs jävligt hård). Rätt vanligt att det blir så när man är gravid också. Är man som jag lite slarvig med att äta sånt som håller igång magen så kommer toabesöken allt mer sällan. Och när de väl kommer så är det en plåga. Igår var en sån kväll.

Och nu kan alla känsliga läsare sluta läsa... Eller iaf hoppa ner några rader...

Alltså jag trodde på allvar jag skulle gå sönder där bak. Jag grät, har haft ont röva hela natten vaknat flera gånger av att jag haft ont. Imorse låg jag i sängen och bara grät för jag hade så himla ont. Damir fick åka till apoteket och köpa salvor och så några ipren på det så kändes det bättre för stunden iaf. Tills nästa besök då allt började om igen. Fy fan säger jag bara, hemskt!
Har ätit en matsked Psylliumfrön både igår kväll och idag, så magen har kommit igång lite mer nu. Men ja, just nu önskar jag att jag vore förstoppad igen så jag slapp gå på toa, men det blir väl bättre snart hoppas jag.

Så, nu kan känsliga läsare fortsätta läsa igen....

Så slarva för fasen inte med att äta sånt som håller igång magen för så som jag haft och fortfarande har är hemskt. Mer än hemskt!
Psylliumfrön i keson varje morgon från och med nu. Aldrig igen nåt sånt här!

Dieten rullar iaf på trots ont i mun och ass. Ingen ätardag än så länge, men i torsdags och idag har jag nog varit uppe på 2000 kcal, men det känns ändå bra. Absolut ingen moffande utan bara lite mer mat. Vikten ligger under 80 och det känns också väldigt bra, hoppas på att komma ner på 78 denna kommande vecka. Det är bara bita ihop och köra på så kommer det fortsätta neråt. Kör bara kör!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar