fredag 20 september 2013

Fredagsmyset uteblev idag...

Uj uj vilken fredag!
Somnade alldeles för sent igår, upp alldeles för tidigt idag. Alldeles massor att göra på jobbet, vilket gjorde att min plan att sluta tidigt spolades. Två trötta föräldrar, en småstressad Nina och en näst intill obefintlig kommunikation resulterade i en inte alltför munter fredagskväll. Aja, tur den snart är slut ändå så man kan börja  på ny kula imorn istället.

Veckans sista pass på gymmet var armar och det är väl det enda som verkligen gick sjukt bra idag. Fick bra kontakt med bickarna och trickarna fick sitt dem också, även om jag var rejält trött när det var dags för dem. Känner mer och mer att orken inte riktigt räcker till för passens andra muskelgrupp. Det bästa vore ju om jag kunde köra en muskelgrupp per dag, men tyvärr räcker inte veckans dagar till för det. Så det är nog helt enkelt bara till att vänja sig med att träna med trötta muskler och göra det bästa av varje pass ändå. Man blir då inte stark under en diet!

Idag åt jag en 88a på eftermiddagen. Så sjukt gott! Trots glassen så överskred jag inte mina 1400 kcal.
Förutom glassen så har jag ätit precis samma mat som igår.

Tre veckors diet är avklarade och vågen visade 78,5 i morse, vilket betyder 4,5kg minus sen start. Det känns riktigt riktigt bra! Jag ser i spegeln att jag smalnat av lite och det gör mig så himla glad. Det blir så otroligt mycket lättare att ha en bra karaktär när man ser resultat. Så jag njuter till fullo för jag vet att det kommer komma en period då det stannar av och man måste kämpa för att hålla gnistan uppe för att orka fortsätta. Men än så länge så minskar vågen en liten bit varje vecka. Nästa helg tänkte jag mäta mig igen och se vad en månad har gett i centimeter. Låren och midjan har jag ju mätt redan så där vet jag att jag har minskat. Midjan minskade ju 5cm redan första veckan... Tjohooo!

8,6kg kvar till den efterlängtade 6an. Hejja hejja!

Hur går det för er andra där ute? Kör ni fortfarande?

2 kommentarer:

  1. Jag körde en vecka sedan kli och ont i halsen :( Trodde jag skulle kunna träna idag men fick ett bakslag med förkylningen så får bli promenader istället. Förhoppningsvis är jag frisk och redo att "börja om" på måndag :) Heja dig tycker du är superduktig. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men usch då! Det där är så himla typiskt, man blir fasen alltid sjuk när man lagom kommit in i det. Krya på dig!

      Radera