måndag 16 september 2013

Helger på diet

På helgerna hör det ju liksom till att äta lite gott och äta lite mer. Liiiiite mer. Ta ett glas rött eller kanske en öl. 
För mig är de färska frallorna näst intill obligatoriska på lördagarna. Eller dem var det iaf för nu är det diet även på helgerna. Har satt som mål att klara tre veckor utan "ätardag" och två av dem har nu passerat. Jag har ätit över min budget denna helg, inte mycket och inte på sötsaker vilket känns otroligt bra. Jag har ätit mer mat helt enkelt. Inget jag halkar upp mig på utan jag är istället stolt att jag inte ätit varken skräpmat eller tryckt i mig godis :)

Igår blev det tvärt om, jag fick i mig för lite. Jag ville spara lite under dagen så jag kunde få äta en god middag bestående av rostade rotfrukter och fläskfilé. Men hade sparat alldeles för mycket så jag inte fick i mig tillräckligt. Aja, ingen större fara men jag märker ju verkligen hur beroende man är av fasta rutiner när man går på diet. 


Kom iväg till gymmet igår för mina första intervaller på brutalt länge. Körde på bandet, sprang 1 minut, vilade 1 minut i 18 minuter. Gick över förväntan! :)

Ikväll är det ben!!! Har minskat 3cm över låren så mitt upplägg med dubbla benpass i veckan ger resultat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar