fredag 27 september 2013

Fast jobb.... :)

Det har snart gått 5 månader sen jag började på mitt jobb. Idag hade jag och chefen en avstämning och jag fick besked att  min provanställning övergår till en tillsvidaretjänst. Tjohoooo!
Jag hade det på känn för det har känts riktigt bra, men det är ju underbart att få det bekräftat :)

Känner mig så glad och lättad. Det börjar ordna sig bra för oss nu :)

Firade inte med nån skumpa, men däremot lite hämtmat från chopchop (asiatisk) och lite (ca 250g) naturgodis. Är det lite? Haha! Naturgodis är jävligt dyrt och jag köpte för 30kr så det måste väl klassas som lite?
Sitter dock här med lite ångest och jag hatar att jag gör det. Men det här med att unna sig är inget bra uttryck. Jag är på diet för att jag vill nå mina mål och då passar inte unna sig in. Men gjort är gjort och gott var det iaf, och tur är väl det. Ska köra intervaller på söndag, då känns det lite bättre iaf :)

Idag körde jag bröst och axlar. Kände mig faktiskt, hör och häpna, stark. Iaf den första övningen, haha, sen tog det slut och blev som vanligt den utmattade känslan. Men det var riktigt skoj att ha lite styrka i hantelpressarna. Kul kul!

Eftersom jag köpte mat ikväll så har jag ingen riktig koll på intaget idag. Men så blir det ibland, ingen fara med det.

Nu baaaaaaaaaaaaaaaaaada!

2 kommentarer:

  1. GRATTIS till jobbet! Måste kännas så kul :) Maten och nötterna var du värd, ingen fara på taket. Jag VET att du kommer nå ditt mål, inge snack om den saken, Kram

    SvaraRadera