fredag 3 januari 2014

2013 juli - december

Juli
Juli var en riktig semestermånad. Bosnien, Kroatien och Serbien. Vårt underbara hus som vi har i Sarajevo kommer förhoppningsvis vara klart till nästa sommar. En lägenhet är redan klar, men vår lägenhet på övervåningen hoppas vi kan vara klar tills nästa gång.
Vi fortsatte även hemma i Sverige med massa härlig semester. Taxinge Slott med kak-och tårtbuffé.


Jag och Damir tog oss en liten lyxtripp till Små Dalarögård. Badade, åt gott och bara myste på tu man hand i Stockholms Skärgård.
Sen måste jag ju även skriva om mina underbara och otroligt efterlängtade träningstight från Six Deuce som ÄNTLIGEN blev mina :)
 
Augusti
En månad som började med ett hemskt jobbigt beslut. Min käre katt Kongo fick somna in. Usch vad jobbigt det är när man måste ta sånna beslut :(
Åter på banan med träningen och bestämde mig för att köra en dietstart i september.
Tobbe bjöd oss på en riktigt härlig dag på sjön med gänget. Fick verkligen återuppleva min kärlek till sjölivet. Hoppas på att få haka på nån mer gång för det var verkligen helt underbart.
Efter en lång semester så var det en kamp att klara av 5km i spåret. Men jag kämpade på och lyckades ta mig rund Blodomloppet i Västerås på under halvtimmen.
 
September
Träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet, träning, diet.................
 
Oktober
Min lilla skrutta fyllde 2 år och blev firad en hel vecka med sin farmor och farfar som kom ner från Umeå. Hon blev även ordentligt firad på dagis :)
Träningen gick skitbra och jag körde hårdare på gymmet än jag någonsin gjort förut. Mätte mig och hade minskat många centimeter över hela kroppen. Underbara resultat och jag var så himla stolt över mig själv och mina resultat nästan helt utan cardioträning. Bara hård styrketräning och såklart mina lunchpass med min gamle vän och nyfunna träningskompis Micke :)
Åh så började jag ju även mitt försök till att bli kaffedrickare i oktober :)
 
November
Det här känns verkligen som nyss, fy vad tiden går fort.
Bjöd mamma och pappa på julshow. Hade lånat fina klänningar av min syster och nu var det premiäranvändning för en av dem.
November var verkligen en månads om bara rusade förbi. Inte många inlägg alls i bloggen och dem som var handlade bara om träning. Körde verkligen stenhårt innan december, jul och massa mat. Och det gick faktiskt jäkligt bra också :)
 
December
Årets enda snö, Lucia, julfest med jobbet, vann veckans utmaning hos Malin Nylén, skaldjursbuffé med underbart återseende, svit på Grand Hotel, anmälan till Tough Viking i maj 2014, blond igen, julafton, juldagen och så nyårsafton.
 
Det var 2013 det och jag måste ju absolut säga att förlovningen vann topp 3 detta år, långsemestern juni/juli stark 2a och milen i löpspåret kniper 3an.
Nu är vi redan igång med 2014 och jag ser fram emot vad detta år har att erbjuda.
 
Så återigen mina vänner...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar