onsdag 22 januari 2014

Taskig tajming... Igen!

Jag kände lite i halsen igår och att jag var så dum att åka och handla efter löpningen i svettiga kalla kläder, så får jag ju nästan skylla mig själv att jag nu har väldigt ont i halsen och känner mig jätteynklig. Inte magsjuksynklig men ni vet, jag-har-ont i halsen-ynklig. Imorn åker vi till Umeå direkt efter jobbet och blir borta till måndag, verkligen inge kul att vara sjuk när man väl ses. Men men, inte mycket att göra nu mer än försöka lära sig att inte ha några ärenden direkt efter löpningen på tisdagar.

Hade tänkte köra axlar och bröst på gymmet men kände att jag lägger tiden på att packa istället eftersom jag ändå inte kan köra för fullt på gymmet när jag mår så här. Nu så här några timmar senare känns det också som ett bra beslut, är riktigt hängig. Men sånt här slår aldrig fel, när man väl tar tag i sin träning igen så kommer förkylningen som ett brev på posten. Känner ni igen det kanske?

Har trots huvudvärk och hängig haft en riktig bra dag på jobbet. Fick klart flera större saker som har varit olöst ett tag nu och sånt är ju alltid skönt. Fick till och med förklara mig imorse att jag kom till jobbet och var så himla glad. Haha, vad svarar man på det?

Nu har jag packat väskan iaf och reskläderna ligger framme så det är bara byta om lite snabbt direkt när jag kommer från jobbet imorn så kan vi åka. Det brukar ta 8h att åka så vi kommer få köra en bra bit in på natten, men ändå skönt att komma upp så vi är på plats redan fredag. Vi hoppas på att lillskrutt somnar bra i bilen, hon brukar nämligen inte sova i bilen, men nu borde hon göra det efter en heldag på dagis. Vi får hålla tummarna för det iaf.
Jag tar med vandringskängor och varma kläder så jag kan ta mig en promenad varje dag. Det är helt enkelt bara att ta tag i det här igen, annars kommer man aldrig på rätt bana. Det är ba å gört!

Stor kram till er ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar