måndag 6 januari 2014

B.A.B.Y Runners Team Eskilstuna

Tjoho, nu är vi igång med vårt eget B.A.B.Y Runners Team i lilla Eskilstuna. Det är ett projekt som jag kommit i kontakt med genom min vän Emma Eklund, känd ifrån Biggest Loser och även Malin Nylén som är gift med träningsikonen Mårten Nylén. Självklart hoppas jag att vårt stjärnskott Emma kommer hem och gästspelar för vår grupp något pass :)

B.A.B.Y är ett nätverk för kvinnor som gillar att röra på sig och har spring i benen. På amatörnivå så har man gemensamma träningar med målet att få kvinnor att röra på sig och må bättre. Gå in på hemsidan och läs mer http://thebabynetwork.se/startsida.html

Jag själv tillsammans med Carola Talläng är initiativtagare till att starta gruppen här i Eskilstuna. Vi kommer att köra gemensamma gruppträningar på tisdagar 19:00 på Djurgården. Exakt mötesplats bestäms inom kort (måste checka området först bara).

Jag hoppas att det kan skapas ett intresse här i stan och att även tjejer som inte känner mig eller Carola privat tar sig till dessa gemensamma träningar.

Sprid gärna vår gruppsida på Facebook https://www.facebook.com/groups/654689204572543/

Nu ska jag bege mig ut i solen, som har tittat fram idag, och försöka mig på lite löpning.

4 kommentarer:

  1. Så himla roligt att det blir i Eskilstuna också! Kan jag kommer jag självklart och är med någon gång, vore skitkul!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt det skulle vara, du är ju liksom en sjukt stor inspiration för många av oss kämpande :)
      Det måste vi lösa ♥

      Radera