måndag 27 januari 2014

Mycket tungt just nu...

 
Usch vad jag känner mig ledsen och knäckt idag. Jag är hemsk i kroppen,  blek fet och känner mig så himla misslyckad att stå på ruta ett igen. Jag har inte kunnat träna ordentligt på flera veckor och jag saknar endorfinerna, jag blir så totaldeppig av att inte träna. Och lägg sen där till att inte sköta kosten heller... Då har var på ett ungefär hur jag mår nu och jag mår jättedåligt. Jag har haft panikkänsla hela dagen i bilen och nu ikväll kunde jag inte hålla tillbaka tårarna när jag klädde av mig framför spegeln och såg hur jag ser ut nu. Magen, låren... Det är hemskt!
 
Jag vill bara ta tag i det nu på direkten, med allt på en gång. Men så är jag dyngförkyld, inte lite hostig eller snuvig, utan verkligen dyngförkyld så jag kan inte köra för fullt än heller.
 
Nej usch, känslan av att känna sig misslyckad är verkligen inge kul. Rösterna i skallen säger hur min omgivning skrattar åt mig och tänker att "jaha, då var Nina tillbaka där hon började igen, är det inte dags att inse att all denna träning och allt kämpande är i onödan när hon ändå går upp allt igen". Jag skäms och jag är så ledsen just nu :(
 
Jag vet att det enda som finns är att ta tag i det igen, jag kommer att komma tillbaka. Men jag är bara så himla arg att dessa bakslag måste komma gång på gång. Att behöva börja om på nytt istället för att fortsätta framåt.
Ikväll känns verkligen allt botten så nu tänker jag släcka lampan här i sovrummet och somna. Imorn vill jag vakna till en mycket bättre självkänsla än det här.

2 kommentarer:

  1. <3 <3 <3 Styrkekramar i massor.. ska försöka dela med mig av min energi ikväll på träningen <3 <3 <3 Tar med mig Mirja också!

    SvaraRadera