fredag 31 januari 2014

Hoho!


Hallå mina vänner, var har ni tagit vägen? Ni är så tysta, har januari varit tufft mot er? 

Idag hade jag planerat att hinna med två promenader, en på lunchen med Micke och en ikväll med Sarah. Lunchpromenaden var jättetrevlig, så himla skönt att komma ut i friska luften så där. Ett break från jobbet och sen har man massa energi till eftermiddagen. 
Kvällens promenad blev avbokad i sista stund, först blev jag lite off. Jag gillar inte att vara inställd på nånting och så blir det inte så. Nu var jag inställd på en promenad men jag ville inte ge mig ut ensam så sent. Ett tag tänkte jag strunta i det hela och nöja mig med lunchpromenaden. Men den tanken försvann lika fort som den kom för jag var som sagt inställd på en promenad. Så jag tog på mig och gick ner till gymmet, fortsatte gå på bandet när jag kom dit, gick sammanlagt 30 minuter, sen körde jag ett kort och effektivt axelpass och sen cyklade jag hem eftersom jag hade min cykel kvar på stan. Så glad att jag inte stannade hemma bara utan fann mig i avbokningen och tränade själv istället. 

Skrev det igår och skriver det idag igen, det är väldigt skönt att vara igång igen. Har hunnit med bröst, triceps, mage och axlar hittills den här veckan. På söndag blir det ben med Mac, alldeles för länge sen sist! Vore ju fint att hinna klämma in ett rygg/bicepspass också men helgen är rätt fullproppad och om jag ska träna lördag så vill jag gärna köra ett pass eftersom jag inte får till nåt pass i veckorna. 

Förkylningen känns lite bättre men fortfarande jättesnorig, en irriterande hosta fortfarande och väldigt grönt slem (ursäkta detaljrikedomen). Så inte är jag frisk än inte, men förhoppningsvis snart. Kroppen känns inte ett dugg bättre än, men jag springar på toa stup i kvarten så vätskan är iaf på väg bort. Det borde ge liiiiite bättre känsla iaf, sen får jag nog ge det några veckor innan jag kan räkna med att må bättre med mig själv igen. Men jag kämpar på, snart är jag tillbaka :)

Måste bara få visa en bild som pappa la upp på facebook idag. Haha, jag minns faktiskt det här. Jag var så himla lycklig att äntligen ha fått ett par tuffa fingerhandskar istället för tråkiga tumvantar. Jag var så glad att jag inte ville ta av mig dem, som ni ser så vägrade jag in i det sista :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar