onsdag 8 januari 2014

Tuff dag...

Om igår var en riktigt bra dag med massa energi så har idag varit precis tvärt om. Trött när jag vaknade, trött under dagen och trött nu. Lite småsur och butter hela dagen, inombords iaf, jag hoppas jag inte varit det utåt. Jag förvarnade Damir nu ikväll att jag är irriterad och inte har nån lust att prata alls. Lika bra att säga som det är så inte han får en massa oförtjänt mutter ifrån mig. 
Men nu känner jag mig inte sur längre iaf, det var nog maten som gjorde susen. Ett bad på det här så kommer jag somna gott. Egentligen borde jag ladda hem en ny ljudbok också så jag får en godnattsaga ikväll. Då somnar jag extra gott :)

Idag har som sagt varit tuff, jag kopplar ihop det med väldigt lite energiintag under dagen. Så imorn kommer jag äta mer på lunchen och mindre på middagen. Inte direkt jättesvårt att fatta det, men Nina hon tänker inte så jättelångt ibland. Självklart är det bättre att äta lite mer energi på dagen när man ska hålla igång i flera timmar till än på kvällen då man ska sova. Jag hoppas det kommer kännas bättre imorn med energin. 
Så här hamnade jag idag och det är jag nöjd med, förutom fördelningen mellan måltiderna som sagt. Jag känner faktiskt redan i kroppen att det tightat till sig lite och idag har jag även sprungit på toa typ 150 gånger. Vätskan är alltså på väg ur mig, perfekt!

Idag blev det ett benpass på Actic, jag trodde jag skulle hinna med ett pass 19:30 men förvirrade som jag är så var det inte ens nåt pass som började 19:30, så jag fick snällt köra med mig själv. Så ben fick det bli bara för jag blev sur på  mig själv att jag är så virrig. Haha, ni ser, jag har varit sur idag :)
6 set bensparkar
5 set benpressar
4 vändor utfallsgång
6 set benböj
3 set baksida lår på pilatesbollen

Sen cyklade jag hem, åt och nu sitter jag här :)

Idag var 6e dagen på utmaningen, bara 94 kvar då. Haha! Jag tror på allvar att det kommer ge resultat om jag bara fortsätter köra varje dag. En fastare rumpa vore ju inte fel. 

Igår körde B.A.B.Y Runners Team i Sthlm igång efter julledigheten. Fy fasen vad taggad jag är inför vår premiär nästa vecka. Det ska bli så himla skoj att se vilka som kommer och vill köra med oss. Gensvaret på facebook har varit otroligt stort, så det bådar verkligen gott. Kul kul!

Jaha, nähä.... Dags för ryggsim och lite sooooooooova. Imorn kommer bli en bättre dag, det vet jag redan nu :)

Godnatt på er ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar