fredag 10 januari 2014

Fredagsenergi...


Vad ger er energi en fredag som denna?




Damir brukar alltid säga att jag har så sjukt torr humor men jag tycker han är otroligt tråkigt när han säger så. Det här är min humor, jag kan sitta och skratta för mig själv rätt länge åt sånna här bilder :) 

Nåt mer som gav mig otroligt mycket energi idag var en fin bukett blommor som kommit med bud när jag kom hem från jobbet. Ett tack för en uppskattad prestation och jag blev så där barnsligt glad :)

En tredje sak som gav energi var mitt första spinningpass på över 3 år. Sist jag körde spinning var när vi bodde i Skarpnäck och det var innan jag var gravid. Så ja, nåt över 3 år är det faktiskt. Men nånstans måste man ju börja och jag började idag med ett pass på 55 minuter. Det gick över förväntan. Benen blev lite stumma men jag körde på med lite mindre motstånd och höll hela passet igenom. Väldigt härlig känsla där med :)

En till sak som gav mig lite extra energi idag var att jag hade fått en fråga på Instagram om jag inte kunna filma lite teknik på squats. Det känns också väldigt roligt eftersom jag verkligen gillar när jag kan inspirera och hjälpa andra med sin träning :)
Vill ni se klippet får ni spana in det på Instagram @ninakanflina

Hur går det förresten med ge bort en komplimang-veckan? 

Ha nu en underbar fredagskväll, det som är kvar av den. Jag ska titta lite film och sen krypa ner ensam under täcket. Damir jobbar natt så jag har heeeeeeeeeeeeela sängen för mig själv :)

Kärlek till er ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar