söndag 5 januari 2014

Härliga söndag!

Klockan 9 var jag på plats på Actic imorse och hämtade ut mitt medlemskort innan det var dags för ett pass med Carola. Med en kropp som legat i dvala sen julafton så kändes det riktig skönt att vara igång. Styrkan var det inget fel på men uthålligheten var näst intill obefintlig. Men nånstans måste man ju börja :)
Carola hade lagt upp ett riktigt bra pass för bröst och mage, sen avslutade vi med 8 intervaller 20 sekunder effektivt och 10 sekunder vila i lite olika övningar, raka plankan, plankan på sidan, Mountain climbs, Fällkniven, situps, sumorepen osv. Jag var riktigt skakig i kroppen när jag kom hem, så där skönt jäkla trött. Längtar redan till imorn då det är dags för fjärde passet på fyra dagar. Det får nog bli löpning imorn, det är där jag måste komma ikapp lite extra nu.

Men hur kul det än är att vara igång så är det ju inte helt ångestfritt med nytt gym, ny träningspartner (som är i grym form) och en egen kroppsform som man inte är speciellt nöjd med för tillfället. Det blev några klädbyten innan jag kände mig redo att möta gymmet. Jag ville inte ha linne för att armarna känns slappa. Sen ville jag inte ha nåt tajt över magen eftersom den känns pluffsig. Luftiga byxor är väldigt skönt men det blir inte snyggt med både luftigt upptill och nedtill så det gick inte det heller. Mina luftiga t-shirts är dock inte så långa som jag skulle vilja ha dem så då var jag tvungen att ha ett par byxor som går lite högre upp på magen så inte bilringen sticker fram titt som tätt. Haha, ja det är ju inte lätt det här inte. Det slutade med ett par tights och en t-shirt :)

Efter lite frukost/lunch så traskade jag och lillskruttan till lekparken. Det är så fruktansvärt tråkigt väder ute men vad ska man göra? Det är bara klä på sig och bege sig ut i gyttjan. Emilija bryr sig iaf inte om vädret.  

 
Nu ska jag fortsätta smygtitta på hockeyfinalen, jag blir så nervös att jag inte klarar av att kolla till 100% på matchen. Så nu sitter jag och lyssnar på svt play medans jag skriver och så bläddrar jag över till matchen lite då och då istället.
Sen ska jag även köra mina 100 squats för idag. Dem hade jag helt glömt bort, men det braiga med squats är att man kan göra dem var som, iklädd vad som :)
 
Kom igen nu Sverige!!!!
 


2 kommentarer:

 1. Du va grym!!!! Riktigt stark. Så roligt och träna med någon som har samma driv och fokus. Och kläderna satt som smäck;) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med... Om det där att träna med nån med samma driv och fokus. Du är grym!
   Kläderna vette tusan, hahaha! Men tack ♥

   Radera