fredag 24 januari 2014

Dunderförkyld i Ume...

Först magsjuk och nu dunderförkyld, buhuu! Och ja, lite mensvärk på det också, just great!
Näe usch, nu är inte formen bra alltså, trött, mår dåligt, less, fortfarande pluskilon, finnig, blek... I can go on for ever.
Mycket trevligt är dock att vi är hos Damirs familj och Emilija får umgås med sin farmor och farfar hela dagarna.
Vid 02:30 var vi framme här i natt, lite nattmat och sen bums i säng. Sov till 11 idag, vaknade av Emilija och farmors skratt ute i köket. Under dagen har vi varit iväg och shoppat lite, Damir hittade en ny vinterjacka till kanonpris och jag hittade några reafynd :) Har sagt det förut och säger det igen, det är nu man kan göra dem där riktiga fynden.
Det är kallt som fan här uppe, inte så jättemånga minus dock. Typ 11 minusgrader men det har blåst idag vilket gör att det känns som minus 100. Minst! Men nu har jag bestämt att jag ska ut på en tur varje dag och då får jag minsann göra det också. Med termobyxorna på så var det faktiskt en väldigt trevlig kvällspromenad.
Imorn kommer jag ju iofs inte hinna ta nån promenad, vi ska nämligen till Jasses flickvän Matilda och åka skoter. Tjohooo! Tävlingsskoter till och med, brum brum! Vi ska hämta upp dem 10 och sen vidare till stugan där hennes föräldrar bor och där skotrarna finns. Det ska bli riktigt kul att köra, det var några år sen sist :)
 
Imorn kväll bjuder Damirs föräldrar ut hela familjen på middag. Brännlands värdshus ska vi till, vi var där förra året också och det var riktigt bra. Hoppas de håller måttet i år också. Oxbringa har jag beställt, yummi!
 
Missade mina squats igår men har kört 130 idag, så det får bli 170 imorn. Då är jag ifatt igen med mina 100 sqauts om dagen. Eller ifatt kommer jag ju iofs inte eftersom jag inte gjorde dem när ja var magsjukt.
Alltså när jag blir frisk från det här så tycker jag faktiskt inte jag behöver bli sjuk nåt mer på hela året, det räcker bra så här. Jag är så ur form och jag har ångest när jag tar på mig mina kläder. Allt sitter dåligt och jag känner mig så där jobbigt stor igen  :(
 
Nu ska jag sova så jag orkar brumma på ordentligt imorn!
Sov gott där hemma i stugorna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar