tisdag 20 november 2012

B som i Benträning



Hade ingen plan alls i skallen när jag åkte till gymmet idag. Inte ens när jag värmde upp på cykeln så kunde jag bestämma mig vad jag skulle köra. Men jag fick till ett riktigt kanonpass ändå när jag väl kom igång.
Ibland har jag bara sån jäkla beslutsångest att jag inte kan bestämma mig var jag ska börja, så då kör jag första bästa lediga.
Idag blev det först baksida, sittande supersettat med liggande. Sen körde jag liggande benpressar supersettat med squatmaskin. "Pausade" lite efter det och körde utsida lår och rumpa i maskin. Tänkte på Kai Green och Olga Rönnbergs uppmaningar när det gäller den och satt framåtlutad och körde 20-25 reps. Då svider det som bara den i skinkorna :)
Sen körde jag utfall i en annan squatmaskin (min farbrors specialare) och så avslutade jag med nån sorts pyramid i bensparken. Det slutade iaf med att jag knappt fick upp 4 reps på 30kg, haha! Och där var passet slut för idag :)

Kosten har gått bra idag, har en halvliter vatten kvar att dricka bara.

10 dagar kvar på Novemberutmaningen. Som alltid när det börjar närma sig så börjar jag nojja mig att jag inte kommer få nåt bra resultat. Är inte ett dugg peppad på att ställa mig på vågen heller, vilket jag inte brukar kunna hålla mig ifrån speciellt länge. Senaste vägningen var ju fredag för 1,5 vecka sen, då den visade 77,7kg. Förra veckan vägde jag mig inte pga mens, så nu borde jag ju få ett bra minus igen. Men känslan i kroppen är inge bra så jag vågade helt enkelt inte ställa mig imorse.
Vi får se hur känslan är imorgon, kanske känns det bättre då. Men jag hatar iaf den här känslan i kroppen att det inte hänt nåt, man känner sig lite svullen. Aja, nåt är det som pågår där inne när det känns så. Det är bara köra på så kommer känslan ändras till det bättre. Jag får försöka skrämma bort mina hjärnspöken tills dess.

Imorn ska Emilija vara hos Tezzan medans vi tränar. Vi uppskattar verkligen när vi får barnvakt så vi kan ta ett pass tillsammans. Tack fina du!

Som jag trodde så hade jag planerat fel igår när jag skrev upp mitt veckoschema. Jag kastade om lite förra veckan i och med att jag jobbade helgen, så det blir bröst och biceps imorn och så kör jag prio/intervaller på torsdag. Så blir det inte bröst och axlar dagarna efter varann.

Men nu baaaaaada!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar