söndag 11 november 2012

Skitträningar

Nu har jag haft två sånna där skitträningar i rad. När det bara känns blä att vara på gymmet och man kommer inte igång hur många set man än kör. Fruktansvärt tråkigt men jag försöker att tänka att nu har jag haft dem två passen som bara var skit, så imorn kommer det gå kanon igen. I hope!
Igår var det benträning och idag var det bröst och bickar. Fick inte ens en liten svettdroppe på näsan och då är det illa. Nu ligger ju inte hur bra man tränar i hur mycket man svettas, men om jag inte ens är svettig på näsan så är jag inte ens varm. Och när jag tränar vill jag svettas, det hör till och då känns det bra. Men igår och idag, no no!

Det enda bra roliga idag var att jag satte rekort i bänkpress. Hehe, som den tävlingsmänniska jag är så var jag bara tvungen och köra en 3a på 40kg idag. Jag såg nämligen en tjej göra en 2a på 40 här om dagen och tänkte då att jag ska minsann klå det. Och det gjorde jag ju :)
Efter 3 tunga övningar biceps och direkt efter sne hantelpress, så jag var inte helt fräsch heller. Plus att det var ett sånt där skitpass. Så nästa gång när jag är mer taggad och kanske inte har kört så tungt innan så ska jag tangera även 40kg. Tycker inte att det borde vara nåt för mig att få upp 50kg. Styrkan är där men har lite smådålig teknik och så känns det lite i handlederna i just bänkpress. Inte att det gör ont, men att jag är klen så det blir handledsremmar nästa gång.

Annars har det varit en vanlig helg, ätit en massa och bara tagit det lugnt. Firat morbror och kusin idag, så det blev lite onyttigheter även idag. Men det gör inget, det bränner vi bort med alla promenader som ska vandras i veckan som kommer.

Mensen är här och svullnaden med den (ok, humöret också). Ingen vägning denna vecka utan jag kör på och så ser vi var vi landar nästa vecka istället. Två veckor in i Novemberutmaningen och det känns fortfarande kanon. Hur går det för er där ute då? Har ni också mumsat en massa gott i helgen. Kanske lite sån där härlig söndagsångest ockås?

Men imorn är det måndag och då har vi en hel vecka på oss att köra på till nästa helg.
Kör bara kör!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar