torsdag 8 november 2012

Det slår aldrig fel...



Gråtmild i morse, under dagen har ett sötsug smygit sig på och jag har känt mig på lite dåligt humör ju längre dagen gått. Kollar i almenackan och jo jo... Snart är det dags igen för den där pissiga veckan. Jag har verkligen försökt att inte vara så negativ gentemot min mensvecka, jag menar vad tjänar det till? Men det går fan inte att låta bli.
Man är sur, känslig, sötsugen, svullen, begränsad.... Bara negativa saker, jag verkligen ogillar det.
Inte nog med att man ska ha en vecka med tamponger och shit, nej då, redan några dagar innan ska alla "symptom" börja. Baaaah!

Stod på pressbyrån i dag på eftermiddagen och suktade efter chokladen på chokladhyllan. Jag hade inget ärende på pressbyrån, jag bara stod där och överlade med mig själv om jag skulle köpa kexchoklad eller dubbelnougat. Ögonen for som på domaren av en tennismatch, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Men.... Jag bara vände på klacken och gick ut därifrån. Det är torsdag idag och snart får jag gotta mig lite, så jag höll mig. Sjukt stolt över mig själv :)

Emilija är fortfarande febrig så vi får dela på oss till gymmet idag också. Damir är först ut idag så nu sitter jag bara och väntar på att få dra iväg jag med.

Jag tror Mr har glömt bort vilken dag det är idag, för på torsdagar städar vi här hemma och det var inte gjort när jag kom hem. Är man PMS-grinig som jag idag så får man bita sig i tungan för att inte ge nån spydig kommentar. Och hålla i tummen också för den delen för att inte skicka iväg ett spydigt sms.
Jag hoppas han kommer på vilken dag det är imorn iaf, annars får jag nog skaffa bitring.

Hur gör ni där hemma? Har ni delat upp sysslorna i hemmet?
Vi har gjort så under hela tiden jag varit hemma så har jag skött allt i hemmet. Städa, tvätta, handla, plocka, pyssla... Allt. Lagat mat, gjort matlådor osv. Bara på helgerna har vi delat på det.
Nu när vi är hemma halva veckan var så tvättar jag och han städar (eller hmm....) han ska göra iaf. Den som är hemma fixar mat och matlådor.
Det är ju lite nytt för Damir att vara pappaledig så jag får ha lite överseende. Ett tag iaf :)
Och det är ju iofs lite nytt för mig att jobba också och bara kunna slappna av här hemma, hehe.

Nu ska jag gå in och titta till skruttan, tycker så synd om henne när hon mår så här :(

2 kommentarer:

  1. Här hemma sköter jag hemmet o H allt "manligt" men ja kan också få bita mig hårt i läppen när det ser ut som ett bombnedslag när man kommer hem. Jag har tydligen låst diskmaskinen o tagit med mig nyckeln de flesta dagarna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, så om jag ser dig med sår på läppen så vet jag att du har fått städa ;)

      Herrn här hemma bad faktiskt om ursäkt nu ikväll att han inte fixat ordning tills jag kom hem. Så han blev förlåten snabbt. Bara han städar imorn så :)

      Radera