måndag 19 november 2012

Japp, nu känns det bättre igen :)

Veckan än igång och det känns redan bättre än igår. Tog en riktig långprommis med Emilija idag, vi gick till Damirs jobb och tillbaka. Det blir en mil sammanlagt och ungefär 1,5 timmes promenad med en paus mitt i när vi sällskapar på Damirs lunch.

Den långa promenaden gjorde att det blev en sen lunch och jag hann inte äta mitt mellanmål innan det var dags att dra till gymmet. Men så blir det ibland, tog en dubbel dos proteinpulver efter träningen istället.
Idag körde jag intervallerna först som vanligt och sen 4 övningar för ryggen. Jag körde tungt så underarmarna krampade rätt snabbt. När händerna och underarmarna tar slut så tidigt så får inte ryggen jobba så som jag vill. Hämtade dragremmar för att avlasta händerna lite men det gjorde så jävla ont i ärren att det bara gick sämre med dem på. Det ena ärret är fortfarande ömt, det tycker jag inte att det borde vara så här snart 3 månader senare. Men men...
Jag började med hantelrodd där jag ökade och körde med 22 kiloshantlar. Sen körde jag latsdrag med rak stång. Körde långsamma reps med fokus på att knipa till i bottenläget och gå låååååångsamt tillbaka. Sjukt jobbigt!
Sen var det dags för en rätt ny övning, har ingen aning om vad den heter men ska leta fram det. Efter den så körde jag sittande enarmsrodd. Jag avslutade med ca 100 situps.
Dryga timmen tog detta pass och det är rätt lagom.

Veckans schema kommer se ut så här:
Måndag: Intervaller och rygg, mage
Tisdag: Ben
Onsdag: Intervaller och bröst, biceps
Torsdag: Intervaller och axlar, triceps
Fredag: Prio
Lördag: Vila
Söndag: Intervaller och rygg

Eventuellt så tar jag ett cardiopass på torsdagen och skjuter lite på axlar och triceps. Det beror på vad coach Damir säger. Att köra bröst och axlar dagarna efter varann är ju lite sådär, men men. På ett ungefär så kommer veckan så ut så iaf. Sen som vanligt minst 5 dagar med promenad.

Maten kör jag på som vanligt med. Funderar på att äta lite kolhydrater igen, i sånna fall till frukosten. Vi får se hur det känns, än så länge tycker jag det funkar bra som jag har kört.
Idag har jag slarvat med vattnet, 3 liter vill jag få i mig under en dag och det har jag inte fått idag. Skärpning där!

Imorn är det ben och jag är taggad redan nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar