lördag 17 november 2012

Senaste formbilderna

Jag tog ju några formbilder här i veckan och inser ju att det krävs mycket förbränning om jag ska rätta till de saker jag inte är riktigt nöjd med än. Som jag skrivit förut så kan man ju ALLTID hitta saker som inte är bra, så kommer det nog alltid att vara också. Men mitt liv ska inte gå ut på att vara en jakt efter den perfekta kroppen i allmän uppfattning. Jag vill vara nöjd och glad när jag tittar mig  själv i spegeln, sen om det är perfekt eller inte är det ju bara jag som kan avgöra vad som är perfekt för mig :)

Men ja, åter till bilderna... Nu ska ni få se min kropp utifrån mina ögon :)

 
Framifrån så har mina ben alltid varit en öm punkt. Jag har hatat mina lår sen tonåren. Tjocka lår och smal midja gör att inga byxor sitter bra. Men nu börjar det faktiskt kännas bättre och det tror jag beror på alla rent ut sagt jävligt hård benpass. Den där lilla skuggan vid lårmuskeln ska bli större och fettet på insida lår ska bli mindre. Sen har vi magen... Magen har till skillnad från mina lår alltid varit en av favoriterna på min kropp. Men efter graviditeten så har den stannat kvar en liten bulle under naveln som är lite smått irriterande. Den bullen ska bort!
 

 
Från sidan är jag jättenöjd med min mage. Rumpan har en schysst form så den gillar jag också mer och mer. Meeeeeen, låren!!! Åter igen, låren. Precis under rumpan så är den en bulle som bara måste bort, sen är det alla hemska gropar i huden som gör att det inte alls känns bra.
 

 
Här sen man den där bilringen eller bullen under naveln bättre. Bort bort bort!

 
Armarna har länge varit nästan lika illa som mina lår. Jag har hatat dem. När det var som värst så ville jag inte ha nån tröja som inte täckte mina överarmar. Jag kände mig inte bekväm alls i att visa mina armar. Men nu är den känslan helt borta och det är underbart! Biceps börjar komma fram lite, men om jag jobbar bort det där gäddhänget så kommer det bli ännu bättre.
 
 
Nu efter att ha synat mig själv lite genom att titta på bilderna så inser jag ju att fokus ska ligga på att tajta till benen. Så hädanefter blir prioträningen ben, rumpa och så lite mage. Förbränningen kommer jag fortsätta med som nu, promenader minst 5 dagar i veckan och intervaller innan styrkepassen.
Jag vet ju att om jag bara fortsätter så kommer kroppen tillslut att forma sig till det bättre. Det har jag ju bevisat hittills iaf :)
 
Sicilien 2007
 
 
 

1 kommentar:

  1. asså ååhh!! din kropp, dina lår och allting! Du kommer uppnå ditt mål, det går hur fort som helst när man kommer in i det. Hellre att ha lite kött på benen än att vara smal. jag är själv smal och mår sjukt dåligt av det. ingenting passar på en, man vågar inte ens gå med korta jackor för rumpan ser så sjukt ful ut i jeans.. hatar min kropp

    SvaraRadera