torsdag 1 november 2012

Första dagen på nya jobbet

Idag har jag jobbat på nya jobbet. Min chef är bortrest (bra tajming på den) så jag har suttit själv mesta delen av dagen. Det ska bli kul att komma igång, men det är verkligen svårt att helt plötsligt hoppa in i en ny verksamhet så här.
LSS är nytt för mig och Eskilstuna är en ny jobbstad för mig. Så det blir en hel del grejer att kolla upp, vilket jag gjorde nästan hela dagen idag. Det positiva när man ska jobba med marknadsföring för ett nytt företag är ju att man ser direkt vad man kan jobba på med själva "att synas"-biten.
Aja, jag kommer nog in i det så småningom. Jobbar imorn också sen vilar jag i 5 dagar igen, haha. Det är bra att börja lugnt har jag hört :)

Damir hämtade upp mig efter jobbet så drog vi till gymmet. Jag har mått lite dåligt i magen idag, haft ont. Inte så att jag måste springa på toa hela tiden, men ont liksom och lite illamående. Kände mig ur form på gymmet, men körde på med rätt tunga vikter ändå. Det är bara bita ihop, när man väl är där så kan man lika gärna köra på ordentligt. Annars är man ju där i onödan och kunde lika gärna stannat hemma.
5 övningar rygg fick vi ihop och det känns redan nu kan jag lova. Fasen vad mör jag känner mig.

Imorn är det fredag och sista dagen innan man får fylla på med lite god mat. Idag har jag känt mig hungrig men har hållt kosten prickfritt. Blev bjuden på wienerbröd på ett kundmöte men höll mig ifrån det. Jag tänkte att det ska banne mig inte skrivas in i min matdagbok.

Nu vankas det middag, 130g kyckling/kassler och en massa sallad till det. Mums!

4 kommentarer:

  1. Spännande med nytt jobb gumman! Du kommer snart in i det ska du se även om det säkert tar lite längre tid eftersom du inte jobbar heltid. Bra där att du sa nej till gofika.. KBK!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina du. Ja, jag har tänkt på det också, men men. Halva tiden ska jag ju vara hemma med skruttan så :)

      Radera
  2. Inte kul att ha ont i magen och vara ny på jobbet men det ska väl ge sig

    SvaraRadera