onsdag 31 oktober 2012

Singelträning

Idag fick jag köra själv på gymmet, det var väldigt länge sen jag gymmade själv. Annars brukar det alltid vara att jag kör cardio när jag är ensam, men eftersom jag dras med en jäkla förkylning så låter jag fortfarande bli kondisträning just nu och kör "bara" styrka.
Prioträning för axlar och mage och sen lite vader på det. Efter gårdagens bröstpass så brände det i axlarna redan på första övningen. Men jag körde på och tillslut fick jag upp mina vanliga vikter.

Vet inte varför men det kändes verkligen som jag hade tjockislinserna på idag. Vilken spegel jag än tittade i så kändes jag bara svullen och tjock. Usch vad jag inte gillar dem dagarna. Men jag försöker hela tiden intala mig själv att det bara är tillfälligt och det kommer släppa redan imorn. Dessa ord får jag upprepa för mig själv flera flera gånger för att inte deppa ihop.

Klockan är strax efter 19 och jag är hungrig som bara den. Men en timme ska jag hålla ut iaf. Har skött kosten prickfritt idag *klappar mig själv på axeln*. Har fått i mig mina 3 liter vatten också, vilket resulterar i att jag springer på toa heeeeeeeeeela tiden. Fast det gör inget för det är skönt att veta att kroppen släpper ifrån sig överflödig vätska.

Matlådorna är redo för morgondagen. Blir ju lite annorlunda när jag kommer gå upp tidigare än vad jag gör nu. Jag kommer lägga till en prottedrink på morgonen innan jag drar iväg, så äter jag mina ägg till frukost på jobbet. Lunchen blir som vanligt, har sallad i ena lådan och köttet i en annan. Och så en tredje låda med eftermiddagens kesella. Ska ta med en påse nötter som jag kan ha där på plats, så slipper jag ta med det varje dag.

Nu ett bad så går tiden lite snabbare tills jag får äta :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar