torsdag 18 oktober 2012

Hörselkoll, dubbel träning och flytt ut på landet - vilken dag!

Imorse blev det väckning tidigt för att vara mig och Emilija. Klockan 08.10 skulle jag infinna mig på Öron, näsa, hals på sjukhuset för att kolla upp min hörsel. Har tyckt att jag hör lite dåligt och ville kolla upp om det är hörseln eller om jag bara inte koncentrerar mig tillräckligt när nån pratar (läs Damir). Det var inget fel på min hörsel så det är väl helt enkelt bara så att jag bara lyssnar lite halvt när han pratar med mig, haha. Nej men det var iaf väldigt skönt att det inte visade på nedsatt hörsel, var faktiskt lite orolig för det.

Eftersom Emilija blev uppryckt ur sin skönhetssömn så var det bara hem och natta om henne direkt efter sjukhuset. Klockan 11 var det ju bokat dejt med Fia på gymmet. Hej och hå!
11.05 var vi på gymmet redo för intervaller och "överkropp". Det var bara en enda kroppsdel jag inte hade ont i och det var ryggen, men det är tillfixat nu eftersom jag och Damir körde rygg nu ikväll. Men jag och Fia körde iaf ett intervallpass, armar, axlar och mage. Det är jättekul att träna med henne för hon går verkligen in för det helhjärtat, ingen fisträning där inte. Kanonkul!

Från idag och en vecka framåt så är vi hus- och kattvakt åt min syster som är bortrest. Så efter träningen behövdes det handlas lite inför "flytten" ut på landet. Handla, laga middag och matlådor åt Damir, mata Emilija, natta Emilija, äta mat själv, blanda alla kosttillskott inför träningen, packa allt (eller iaf det nödvändigaste) för att bo borta en vecka. Allt det på 2,5 timme. Pjuh!
Precis innan Damir kom hem så började jag känna av halsen, så där tjock och äcklig. FUCK! Tur det är vilodag imorn, vill inte bli sjuk nu.

Vi drog iaf iväg till gymmet och körde ett ryggpass och lite vader på det. Passet var strikt och bra, kanske inte lika tungt som det varit tidigare i veckan, men ändå ett väldigt bra pass. Men imorn är det vila som sagt och det behövs verkligen. Jag är helt slut i kroppen, mör i musklerna och då ska dem få vila helt och hållet.

Damir är uppvuxen i Bosnien och där hade de äldre en liten huskur om man började känna sig förkyld. Först en matsked honung för att samla ihop alla baciller i kroppen och sen en 6a brännvin (Loza blev det för min del, det var den starkaste vi hade hemma) för att ta död på bacillerna. Jag har faktiskt tagit den kuren 2 gånger förut när jag börjat känna i halsen och tro det eller ej men dagen efter så har jag halsontet varit borta och ingen förkylning brutit ut. Hoppas på samma effekt denna gång :)

 
Här är sötkissarna som vi är kattvakter åt. Simba och Sotis :)
 

 
 
 
 
 
 
Nu när ni läst så här långt så kan ni väl vara så goa och lämna en liten kommentar också. Man blir liksom så himla glad när nån av er skriver nån rad tillbaka till mig :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar