torsdag 11 oktober 2012

Barnkalas

 
Idag var jag och Emilija bjudna på ettårskalas hos en tjej i min mammagrupp. Jag blev jätteglad när hon bjöd in mig och ännu gladare att jag kunde tacka ja.
Jag umgås ju knappt med några andra mammor så Emilija är inte bortskämd med att få leka med andra barn. Usch får nästan lite dåligt samvete när jag skriver så, men det är tyvärr sant.
Idag var det iaf 4 andra barn där i nästan exakt samma ålder som Emilija och hon trivdes som fisken i havet. Hon babblade och tjoade, lekte med massa leksaker och självklart med dem andra barnen. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag ser hur glad hon är med andra bebisar. Stolt också för att hon inte är någe pipig alls. Hon fann sig jättebra där och helt ärligt tror jag inte ens hon hade märkt om jag gått därifrån.

Johanna, mamman till födelsedagsbarnet, är en jättemysig tjej så jag kommer helt klart försöka boka in fler träffar med henne och hennes lilla Sanna. Suveränt är också att det går en buss precis här utanför som går ända fram till hennes hus. Ingen plats för ursäkter, dags att prioritera lillskruttens umgänge lite också.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar