måndag 8 oktober 2012

Bodybuilding SM 2012 i Västerås

Det var en riktigt lyckad söndag i Västerås. Vi startade hemifrån vid 8 och efter bara en "liten" miss av kartläsaren vid min sida så kom vi fram lagom till förbedömningarna. Dock visade det sig att det var så få anmälda i damklassen att dem bara skulle köra finalen och ingen förbedömning. Lite synd, jag hade gärna sett min Denise redan på morgonen :) Men det var ju massa killar att kolla på iaf. Det är så himla sjukt att man sitter där och kritiserar vissas fysik, de är ju egentligen monster allihop. Men det blir ju att man jämför dem med varandra och då är ju en del bättre än andra.

Jag blir så jäkla imponerad av dem som tävlar. Det ligger så sjukt mycket träning bakom dem få minuter som dem får stå på scenen. Tycka vad man vill om hur dem ser ut, vackert eller ej så klarar dessa personer av nåt som många av oss andra inte skulle palla med en vecka ens.

Min vän Denise sopade banan med de andra damerna. Jag är så himla glad för henne skull. Hon har kämpat många år utan att få till det ordentligt, men denna gång fick hon äntligen stå på scen. Och så vann hon hela skiten också, så jäkla kul!
43 veckors diet. 43!!!!!!! Det är nästan ett år av vägda matlådor, formkoll och stenhård cardioträning. Och massa annat också såklart, men ja, ni fattar vad jag menar hoppas jag. 43 veckor är brutalt länge.

Jag skrek och hejjade så gott jag kunde från läktaren. Damir var nervös och bet på naglarna. Mina bilder är en enda stor suddig hög, kan inte varit stadig på handen jag inte. Men jag fick låna lite bilder från Denises coach.
När hon vann så kom det lite glädjetårar i mina ögon. Jag vet hur mycket hon har kämpat och hon är så jäkla värd att vinna.

Grattis bästa Denise, du är grym och en sann inspirationskälla.


 





 

2 kommentarer:

  1. Satt själv och hoppade som en blådåre innan jag insåg att Denise vann! :D
    Så himla glad för hennes skull! :D
    En sann inspiration är vad hon är.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja man var helt slut när det var klart :))
      Det är hon verkligen och aldrig sen med att hjälpa till om man behöver hjälp.

      Radera