tisdag 30 oktober 2012

Ang. NovemberutmaningenJag vet inte, en del av er läsare kanske tycker det är en jättefjantig idé? Det kan ju inte jag veta vad ni tycker liksom, om ni inte skriver en kommentar förstås :)
Men jag kan bara utgå ifrån mig själv och just sånna här grejer/utmaningar är sånt jag går igång på. Jag älskar att "tävla" (eller vad man ska kalla det) och när man är flera är det alltid lite roligare. Jag kör ju ändå oavsett, men jag tänker att det kanske är nån av er läsare som funderat på att dieta lite och nu kanske tar beslutet att testa iaf.
Jag skulle tycka det va jättekul om flera av er vill haka på Novemberutmaningen, äta lite nyttigare och träna lite mer under 5 veckor och se om det händer nåt med centimetrarna.

Som Camilla skrev i en kommentar så kör hon ett race fram till april, men det hindrar ju inte från att mäta en gång nu och en gång om 5 veckor, för att bidra med nån centimeter till vårt gemensamma resultat.

Imorn kommer jag träffa både mamma och pappa, så jag tänker fråga om inte dem kan vara med och köra dem också. Mamma vet jag läser här, så nu är det bara ta fram måttbandet :)
Jag ska även be Damir att bidra med sina centimetrar. Kanske farbror också, han kör ju också ett race nu.
Ni kan ju vara anonyma när ni skriver om ni inte vill att jag ska veta vems siffrorna är. Syftet är ju som sagt att det kanske kan hjälpa nån att försöka lite extra under en period.
Testa iaf, om det nu inte går nå bra och det inte blir nåt resultat alls om 5 veckor, så är det ju bara att skita i att skriva nåt resultat här på bloggen.

Jag har mätt 4 punkter på min kropp,
Överarmen
Rakt över naveln
Tjockaste delen på magen
Låret

Ibland kan sånna här grejer vara lite otäcka också. Man är rädd att misslyckas, rädd att det inte ska ha hänt nåt, rädd att bli besviken på sig själv, rädd att ha försökt i 5 veckor helt i "onödan" etc etc. Tro mig I know, been there done that!
Men nån gång måste man testa, nån gång måste man bestämma sig för att det är dags. Nån gång måste man helt enkelt göra det obehagliga att träda ur sin comfort zone. Nån gång måste man offra lite för att få resultat. Nån gång måste man sluta med alla sina ursäkter.

Denna "nån gång" kom till mig i januari i år, då jag bestämde mig för att offra lite, prioritera annorlunda och sluta med alla ursäkter till att inte lyckas. Och det gick ju faktiskt rätt bra :)

"Höjden av dumhet är att göra samma sak om och om igen och samtidigt förvänta sig ett annat resultat." 
// Einstein

Dessa ord får avsluta detta inlägg. Men jag tycker iaf det vore kul om några av er vill haka på, inte för min skull och om inte för er egen skull så kanske för någon annans skull som kanske behöver se andras resultat för att orka testa själv.

8 kommentarer:

 1. Hej! Såg din utmaning på fb på Olgas status. Blev nyfiken och undrar nu om jag kan haka på el är det försent?
  Roligt och bra initiativ att ha utmaningar :)
  /Sophie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men självklart!
   Det krävs ingen anmälan, bara avrapportering :)

   Radera
 2. Ska jag skriva mina först mått och vikt här el maila?
  /Sophie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör du precis som du vill. Skriver du dem här så blir det en extra morot för dig. Det är därför jag kommer skriva mina här iaf. Haha, man vill ju liksom inte "ge upp" inför alla er :))

   Annars så skickar du dem till mig här eller på mail den 30 nov så ska vi se hur många cm vi fått ihop tillsammans.

   Radera
 3. Jaha ok. Ja, jag kan skriva här. Blir precis som en extra morot och man ska f*n inte "skämmas" för sina mått och kilon. Det är ju den man är. Men nu försöker man förändra det :)
  Så man ska alltså inte skriva sina start mått el vikt? Utan bara skriva resultatet i slutet av månaden?
  /Sophie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skriv dem här eller som kommentar till inlägget med startvikter från i måndags. Så skriver jag in dem där :)

   Radera
 4. Kul, hade gärna hakat på din idé men är för tillfället lite för justerad i ett ben för att gå ut och träna hårdare än vad jag gör. Jag hoppas att det kommer en liknande utmaning någon annan gång och då minsann skall jag vara med! Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir alldeles säkert en till satsning innan jag ska visa mig på beachen i bikini i februari :)

   Hoppas benet kryar på sig snabbt.

   Radera