tisdag 6 november 2012

Bloggtorka

Har tänkt uppdatera här lite då och då, men nåt har kommit ivägen varje gång. Igår satt jag med en jäkla fotobok via nätet till 01.30!!! Jag höll på att bli helt galen, fick börja om två gånger. Men jag tror att den blev riktigt bra tillslut. Hade även en deadline på två julklappar som jag beställt över nätet, fick fixa med det också. Därför inget bloggande igår.

Om jag hade hunnit blogga igår så hade jag iaf skrivit att jag bara älskar när jag har sånna dagar. Maten skött till punkt och pricka, inget sötsug eller nåt och en träning där bara vikterna flyger upp som om det vore luft. Så jävla skön känsla, har sånt lyckorus efter sånna pass.

Förra veckan gick jag ju ner 0,7kg utan nån förbränningsträning alls, så jag har lite förväntningar på denna vecka när jag kör promenad varje dag. Haha, jag vet att man inte ska ha förväntningar på den där digitala saken man ställer sig på och ber en liten bön varje gång. Men jag kan inte låta bli, jag hoppas på att få se 78 komma nånting. Hoppet är det sista som lämnar oss :)

Idag fick jag träna själv. När vi väckte Emilija på eftermiddagen innan vi skulle åka till gymmet, så var hon glödhet på hela kroppen. Tog tempen direkt och siffrorna bara tickade iväg, den stannade inte förs den stod på 39,7. Uuuuj, hon som aldrig ens haft feber. Ringde sjukvårdsupplysningen för att bara checka att det inte var nåt onormalt att febern kom så himla snabbt. Men det var tydligen jättevanligt att den kommer snabbt och blir väldigt hög när det gäller barn.
Damir som fortfarande känner sig hängig stannade hemma så jag kunde dra iväg till gymmet.
Brände av ett riktigt tungt ryggpass, efter gårdagens bicepsträning så var jag skakig nästan direkt. Men bet ihop och körde på.
Nu är det verkligen hardcorepass varje gång och det känns verkligen i musklerna efteråt. Inte alltid träningsvärk utan mer trött och matt. Bra bra!

6 november... 6 dagar (typ) in i novemberutmaningen. Gör ni nåt extra där hemma? Tänker på att äta lite mindre onyttigheter kanske? Eller kanske tar några promenader extra i veckan? Eller kanske båda?
Ni kommer väl ihåg att ett kilo fett innehåller 7000kcal? Så det blir en jävla massa träning om man ska lyckas hamna på ett så stort underskott genom bara att träna. Och det blir väldigt lite mat om man ska hamna där bara genom att äta mindre. Så en kombo är att rekommendera, helt klart!
Har vi kört på bra i 6 dagar så behöver vi bara göra exakt samma sak tre gånger till, så har vi kört hela november. Bra va!
Det är inte försent att haka på, 3,5 veckor är bättre än ingenting alls.

Min veckoplan ser ut så här:

Måndag: Promenad och biceps/bröst
Tisdag: Promenad och rygg
Onsdag: 60min cardio
Torsdag: Promenad och axlar/triceps
Fredag: Promenad eller cardio på gymmet och prioträning
Lördag: Vila
Söndag: Promenad (ev) och ben

Maten kör jag som förut.

Frukost: 2 ägg och ca 20g skinka
Lunch: 120-130g "kött", 25g fett och sallad till det.
Mellis: 150g kesella med funlight, 25g nötter
Efter träning: Protteshake
Middag: 120-130g "kött", 30g fett och sallad till det.

Nu ska jag plugga på lite inför ett prov jag ska göra imorn för att få medicindelegering på mitt extrajobb. Sååååååååå laddad att läsa nu. Hmm....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar