måndag 14 januari 2013

PW, bröst och cross

Prioriteringen ligger verkligen inte på kosten just nu. I helgen är det fest. Nästa helg är det två kalas. Helgen efter det är det fest igen. Sen är det bara två veckor kvar till vår resa, all-inclusive en hel vecka. Jag klagar inte för det är ju självvalt att festa och äta tårta, bullar och sånt mums.
Men sen är det fasen skärpning efter det. Jag ska verkligen försöka hitta den där 100%-iga motivationen till att hålla kosten stenhårt.
Varför ska det vara så himla gott med mat för? Och godis? Och snacks?
Det positiva är ju som jag sagt förut, man blir stark som en oxe på gymmet :)

Idag har jag tränat precis så som jag vill att mina dagar ska se ut. Först 45 minuter pw på morgonen, ca 45 minuter styrka som avslutas med 30 minuter på crossen. Jag körde bröst idag, kul som alltid.
Sne bänk - 35kg
Flies uppifrån - 15kg
Flies nerifrån - 5kg
Sittande bröstpressar - 120kg
Peck deck - 20kg

Flies och peck deck kör jag inte alls tunga vikter utan koncentrerar mig mer på att krama ur muskeln. Kontakt och kram hela tiden, man blir galet trött i bröstet då. Pressarna däremot så lassar jag på med vikter.

"Läste" ut min ljudbok idag. Så sjukt spännande slut att jag inte förmådda mig att kliva av crossen förs den var slut.
Det var den första boken av Kepler. Jag har redan fört över nästa bok, Paganinifallet, till luren. Hoppas den är lika bra som Hypnotisören var.
Har ni inte läst den eller lyssnat, så gör det. Gillar ni svenska deckare så kommer ni gilla den.

Nu ska jag krypa ner under täcket och verkligen njuta av att få somna och veta att det inte är nån klocka som väcker mig imorn.

Laku noc!

2 kommentarer:

  1. Mot sötsug kan jag verkligen rekommendera LCHF, har du kört det någon gång? / Humman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kör ju nåt liknande LCHF eftersom jag inte äter speciellt mycket kolhydrater. Men däremot så byter jag inte ut dem mot fett som man gör i den dieten.
      Så nej, jag har aldrig kört LCHF, men ska nog testa nåt LCHF-recept nångång.

      Radera