måndag 21 januari 2013

Virrpannan slår till igen

Ibland förstår jag inte hur jag klarar av att jobba och hjälpa andra människor. Hjärnkapacitet lika med noll idag. Eller iaf ikväll.
Vet inte om ni minns men i måndags så skrev jag om att jag var väldigt förvirrad på gymmet. Skulle köra bröst och armar men började med axelövningar men trodde jag körde bröst. Så där lagom jättesmart tjej liksom.
Idag var det dags igen, kanske inte riktigt lika illa men bra snurrigt iaf. Satt på cykeln och värmde upp, funderade på vilka axelnövningar jag skulle köra. Sen kommer den där lilla tanken "eller är det verkligen axlar idag? Ska jag inte köra bröst? Hmm...." Och så här fortsätter det i min lilla skalle och det jobbiga är ju att jag inte ens kom på vad jag skulle köra utan var tvungen att klicka in här på bloggen för att läsa mig till vad som stod på tur. Kom fram till att det var bröst jag skulle köra. Men när jag började ställa in en bänk för att köra pressar så kom jag på att rygg var ju väldigt länge sen jag körde. Loggade in på bloggen igen för att se om det inte var rygg jag skulle köra. Alltså håller ni också på så här ibland eller är jag ensam om detta förvirrade tillstånd?
Det fina ikväll var att det var en kille som frågade vad jag skulle köra idag och jag svarade bröst. Sen när han går förbi mig lite senare när jag sitter och kör latsdrag så säger han bara "det där är fel sida om du ska köra bröst". Haha, svårt att återberätta så här, men ibland blir det bara så fel.

Det var skönt att träna igen efter hela två dagars uppehåll med vikterna. Var ju däremot där i lördags också men bara för cardio. Två dagar känns mycket längre faktiskt, jag skyller på att det var därför jag var lite förvirrad med vilken muskelgrupp jag skulle träna idag :)

Hade sällskap av mamma på crossen efteråt också. Vi pratade bort den där halvtimmen innan man hann känna efter om det var jobbigt eller inte.

Imorn ska jag iaf köra bröst och ingenting annat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar